Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні споживачі електричної енергії

Шановні споживачі електричної енергії

Задля недопущення поширення коронавірусу COVID-19 АТ "ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО" тимчасово обмежує доступ до Сервісних центрів обслуговування споживачів Бобровицької дільниці "Ніжинського РЕМ" . Будь ласка, з розумінням поставтеся до обмежень, не наражайте на небезпеку себе й працівників товариства. Вирішуйте питання з розподілу електричної енергії дистанційно через зручні засоби електронних комунікацій, які виключають безпосередній особистий контакт:

14:07 27.08.2020

ПОДОЛАННЯ НЕЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ПРАЦІ "ВИХОДЬ НА СВІТЛО!"

ПОДОЛАННЯ НЕЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ПРАЦІ "ВИХОДЬ НА СВІТЛО!"

Що таке незадекларована праця? Більше 20% працездатного населення України повністю або частково не декларують трудові відносини з роботодавцем. Дізнайтеся, в яких регіонах і сферах діяльності найбільше незадекларованих працівників і чому від цього втрачають і працівники, і роботодавці. Незадекларована праця – це законна оплачувана діяльність, яка повністю або частково не оформлена відповідно до вимог законодавства.

10:30 27.08.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 27.08.2020 зареєстровано 152 випадки захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 71, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 17, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 7,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-3, с.Макарівка - 4, с.Марківці- 8, с.Нова Басань - 5, с. Озеряни - 4, с. Браниця - 4, с. Осовець - 1, с. Піски - 1, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб. На сьогоднішній день 15 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 50 хворих знаходиться на самоізоляції, 83  хворих  одужало, 4 хворих померло. Всього зареєстровано 332 контактні особи,  з них 247 обстежені.

09:14 27.08.2020

Уряд подовжив адаптивний карантин до 31 жовтня

Уряд подовжив адаптивний карантин до 31 жовтня

Адаптивний карантин в Україні подовжено до 31 жовтня. Таке рішення Кабінет Міністрів ухвалив, 26 серпня. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зауважив, що документ передбачає посилення низки обмежувальних заходів. «Карантин в Україні подовжується до 31 жовтня 2020 року. Також посилюються обмежувальні заходи на території регіонів. Це пов’язано з різким зростанням кількості випадків коронавірусної хвороби. Нам необхідно зрозуміти, що всі ми опинилися в новій реальності і вона диктує нові правила та необхідність суворо дотримуватися заходів безпеки», — заявив очільник МОЗ.

08:21 27.08.2020

Проведено нараду з в.о. старостами

Проведено нараду з в.о. старостами

26 серпня відбулася нарада з в.о. старостами старостинських округів Бобровицької міської ради, яку провела керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Наталія Сонець. Олег Олешко, військовий комісар Бобровицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки довів до відома присутніх питання щодо призову громадян на військову службу, механізми сповіщення і розшуку та прийняття на службу за контрактом. Представники районного територіального ЦК та СП надали в.о.старостам інформаційні матеріали для розміщення на своїх підвідомчих територіях. Заступник міського голови Сергій Циба наголосив в.о.старостам на перевірці виконання запланованих технічних заходів з підготовки котелень до роботи в новому опалювальному сезоні 2020-2021 років.

15:14 26.08.2020

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

26 серпня відбулося спільне засідання Комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Бобровицької міської ради та Бобровицької районної державної адміністрації. На засіданні комісії розглядалися питання про соціальний захист малолітніх і можливість їх повернення в біологічну родину з патронатної сім’ї та про розгляд заяв щодо вирішення питання доцільності/недоцільності зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів інституційного догляду на підставі подання гуманітарного відділу Бобровицької районної державної адміністрації. У ході розгляду питань приймалися до уваги забезпечення батьками належного догляду за дітьми, відносини в сім`ї, характеристики, ставлення батьків до виконання їх батьківських обов`язків, житлово-побутові умови проживання сімей, потреби дітей.

14:59 26.08.2020

Нотатки із засідання виконавчого комітету

Нотатки із засідання виконавчого комітету

Сьогодні міський голова Тетяна Ковчежнюк провела засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради. До участі в засіданні виконкому були запрошені члени виконкому, керівники структурних підрозділів  виконавчого комітету. На порядок денний було внесено 28  проєктів рішень. Начальник відділу освіти міської ради Людмила Панасюк  поінформувала присутніх про підготовку закладів освіти підвідомчої території Бобровицької міської ради до нового 2020-2021 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період. Зазначивши, що з метою організованого початку 2020-2021 навчального року, перевірки вжитих заходів щодо приведення інженерно-технічних комунікацій, устаткування, обладнання у відповідність до чинних стандартів, правил і норм, 20 серпня 2020 року, комплексна комісія визначила рівень готовності закладів освіти Бобровицької міської ради до роботи у цей період.

14:14 26.08.2020

Відбулося засідання районної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні, 25 серпня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у якому взяв участь перший заступник міського голови Василь Кучерина. Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру. Було заслухано інформацію Бобровицького РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», що в районі станом на 25.08.2020 зареєстровано 148 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 68, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 17, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 7,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-3, с.Макарівка - 4, с.Марківці- 8, с.Нова Басань - 5, с. Озеряни - 4, с. Браниця - 3, с. Осовець - 1, с. Піски - 1, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб. На сьогоднішній день 9 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 52 хворих знаходиться на самоізоляції, 83 хворих  одужало, 4 хворих померло. Всього зареєстровано 332 контактні особи,  з них 247 обстежені.

15:35 25.08.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 25.08.2020 зареєстровано 148 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 68, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 17, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 7,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-3, с.Макарівка - 4, с.Марківці- 8, с.Нова Басань - 5, с. Озеряни - 4, с. Браниця - 3, с. Осовець - 1, с. Піски - 1, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб. На сьогоднішній день 9 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 52 хворих знаходиться на самоізоляції, 83  хворих  одужало, 4 хворих померло. Всього зареєстровано 332 контактні особи,  з них 247 обстежені.

08:41 25.08.2020

Вручено паспорти громадянина України кращим представникам молодого покоління Чернігівщини

Вручено паспорти громадянина України кращим представникам молодого покоління Чернігівщини

23 серпня Україна відзначала День Державного Прапора – одного з головних символів державності. Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України були проведені на землі, де у січні 1918 році кров’ю була написана одна із героїчних сторінок історії нашої держави. Українська молодь віддала своє життя за волю та незалежність України. Бій під Крутами – це символ героїзму молодого покоління в боротьбі за свободу нашої держави. Боротьба триває і нині. Це боротьба за право самостійно вирішувати як жити, якою мовою говорити, у що вірити, яке майбутнє обирати.

08:13 25.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано