Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 21.09.2020 зареєстровано 253 випадки захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 132, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 26, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 9,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, Новий Биків - 1, с. Рудьківка-4, с.Макарівка - 9, с.Марківці- 11, с.Нова Басань - 11, с. Озеряни - 6, с. Браниця - 11, с. Осовець - 1, с. Піски - 5, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб, 2 хворих в інфекційне відділення КНП "Борзнянська ЦРЛ", 5 хворих в КНП "Бобровицька ЦРЛ". На сьогоднішній день 4 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 49 хворих знаходиться на самоізоляції, 193 хворих  одужало, 7 хворих померло. Всього зареєстровано 492 контактних особи,  з них 441 обстежений.

09:28 21.09.2020

Вітання

Вітання

Традиційно в третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які своєю щоденною працею піклуються про збереження та примноження лісового багатства – працівники лісового господарства. Спрямовуючи свої зусилля на зміцнення лісового фонду, його відновлення та ефективне використання, працівники лісового господарства роблять вагомий внесок у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля. Саме тому ця професія користується повагою та шаною серед людей.

14:46 18.09.2020

Подвиг солдатів Другої світової війни житиме у віках

Подвиг солдатів Другої світової війни житиме у віках

У селі Марківці роками склалася добра традиція відзначати 18-го вересня День визволення села від німецько – фашистських окупантів. Так було і цього року. За участі працівників старостату, сільського будинку культури було проведено відповідні заходи. В.о. старости Тетяна Сугоняко, відкрила захід та в своєму виступі розповіла про  лихоліття  окупації,  жахливі наслідки жорстоких визвольних  боїв. До присутніх звернувся голова ради ветеранів Микола Шимко: «Ніхто не міг і подумати, що знову на Україну нападе ворог і нащадки героїв підуть боронити нашу землю. Ми пишаємося нашими захисниками».

11:42 18.09.2020

Схилімо голови перед визволителями Бобровиччини

Схилімо голови перед визволителями Бобровиччини

Сьогодні проведено заходи з нагоди визволення міста від фашистських загарбників за участі керівництва міста та району, працівників міської ради, районної державної адміністрації, районної ради.  «18 вересня – особливий день для нашого міста. Цього року виповнюється 77-а річниця знаменної події. Бобровиця була героїчно звільнена від німецько-фашистських загарбників. Шануймо і пам'ятаймо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаймося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день» - сказала міський голова Тетяна Ковчежнюк.

10:42 18.09.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 18.09.2020 зареєстровано 250 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 132, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 24, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 9,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, Новий Биків - 1, с. Рудьківка-4, с.Макарівка - 8, с.Марківці- 11, с.Нова Басань - 11, с. Озеряни - 6, с. Браниця - 11, с. Осовець - 1, с. Піски - 5, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб, 2 хворих в інфекційне відділення КНП "Борзнянська ЦРЛ", 4 хворих в КНП "Бобровицька ЦРЛ". На сьогоднішній день 6 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 44 хворих знаходяться на самоізоляції, 193 хворих  одужало, 7 хворих померло. Всього зареєстровано 488 контактних осіб,  з них 441 обстежений.

08:31 18.09.2020

Шановні жителі Бобровицької громади!

Шановні жителі Бобровицької громади!

18 вересня – особливий день для нашого міста. Бобровиця була героїчно звільнена від німецько-фашистських загарбників. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про тих, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи наш рідний край від нацистських окупантів. Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим. Шановні ветерани, низько вклоняюся вам за мир і свободу. Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.

08:09 18.09.2020

Встановлено дитячий майданчик у Кобижчанському старостинському окрузі

Встановлено дитячий майданчик у Кобижчанському старостинському окрузі

Дитинство – це щаслива сторінка нашого життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна доторкнутися рукою. Для дітей, які проживають по вул.Шевченка села Кобижча справжнє свято – встановлення дитячого майданчика. Кожен з таких острівків дитинства – радість для малечі, можливість активно розвиватися. Майданчик придбано за кошти міської ради у рамках Програми «Громадського бюджетування (бюджет участі) в Бобровицькій міській раді».

12:38 17.09.2020

На черговій апаратній нараді обговорили найактуальніші питання життєдіяльності громади

На черговій апаратній нараді обговорили найактуальніші питання життєдіяльності громади

17 вересня відбулася нарада за участі заступників міського голови, начальників структурних підрозділів з актуальних питань життєдіяльності підвідомчої території під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк. Керівники структурних підрозділів та начальники відділів міської ради прозвітували про проведену роботу та озвучили заплановані завдання на наступний тиждень. Було проінформовано про стан епідеміологічної ситуації. Тетяна Ковчежнюк порушила питання благоустрою підвідомчої території. КП «Міськдобробут» продовжується висипка щебнево-грунтовою сумішшю вулиць міста Бобровиця (Вокзальна, Зоряна, 30 років Перемоги, Робкорівська, Остерська, Воїнів Інтернаціоналістів, Лугова, с.Вишневе (вул.І.Мазепи), с.Макарівка (вул.Авіації), Вереснева, Космонавтів, Марії Ярошевської). По завершенню апаратної наради дано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та визначено терміни виконання. Організаційний відділ міської ради

12:35 17.09.2020

Міський голова привітав рятівників з професійним святом

Міський голова привітав рятівників з професійним святом

Сьогодні вітали працівників 15-ї державної пожежно-рятувальної частини (м.Бобровиця) 4-го державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернігівській області із Днем рятівника. «Сьогодні в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян, які зробили внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей. Я дякую нашим рятувальникам за відвагу та незламність у боротьбі з надзвичайними ситуаціями. І, безумовно, для громади стоїть завдання постійно покращувати умови роботи працівників рятувальних служб», – повідомила під час урочистостей міський голова Тетяна Ковчежнюк.

10:45 17.09.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 17.09.2020 зареєстровано 246 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 128, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 24, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 9,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, Новий Биків - 1, с. Рудьківка-4, с.Макарівка - 8, с.Марківці- 11, с.Нова Басань - 11, с. Озеряни - 6, с. Браниця - 11, с. Осовець - 1, с. Піски - 5, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб, 2 хворих в інфекційне відділення КНП "Борзнянська ЦРЛ", 4 хворих в КНП "Бобровицька ЦРЛ". На сьогоднішній день 11 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 46 хворих знаходяться на самоізоляції, 182 хворих  одужало, 7 хворих померло. Всього зареєстровано 482 контактні особи,  з них 441 обстежений.

09:25 17.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано