A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Міграційна служба повідомляє

Нова послуга від Державної міграційної служби України

    З 28.05.2020  підрозділами  ДМС, ДП «Документ» та ЦНАП ( в Чернігівській області це Чернігівський та Прилуцький) запроваджується реалізація експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини шляхом забезпечення можливостей фізичним особам віком від 14 до 18 років під час оформлення паспорта громадянина України вперше за їх бажанням одночасно зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків платником податку без заповнення та подання облікової картки фізичної особи-платника податків чи будь-яких інших документів.      Послуга надається безкоштовно,  за умови наявності зареєстрованого місця проживання. При оформленні ID-картки працівником ДМС або ЦНАП фіксується бажання особи отримати РНОКПП.  При цьому паспорт оформлюється із внесенням даних про РНОКПП на картку.

14:13 29.05.2020

Шановні громадяни!

з 25.05.2020 року УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи працюватимуть у звичайному режимі, за звичайним графіком https://dmsu.gov.ua/chernihiv.    Надання адміністративних послуг, а також прийом громадян буде здійснюватися за всіма напрямками діяльності міграційної служби, але з урахуванням перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань.     Оскільки відновлює свою роботу і електронний сервіс «Електронна черга» на сайті ДМС, то хочемо нагадати як же просто ним скористатися. Потрібно лише перейти за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html , обрати послугу яку бажаєте отримати, підрозділ, дату та час. Підтвердженням вдалої реєстрації в електронній черзі буде смс повідомлення, яке надійде вам на телефон. Якщо раптом виникають якісь перебої в роботі даного сервісу, ви можете скористатися тел. служби технічної підтримки сервісу «Електронна черга»: (097) 470-05-05, (066) 470-05-05, (073) 470-05-05.

10:31 25.05.2020

Міграційна служба повідомляє

Шановні друзі! У зв’язку з тим, що карантин продовжено до 22.05.2020 року, хочемо нагадати, що УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи надають адміністративні послуги суб’єктам звернення у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ та за ОКРЕМИМ ГРАФІКОМ https://bit.ly/2wdUDay

15:03 12.05.2020

УДМС України в Чернігівській області інформує

У зв’язку з карантином встановлено наступний режим обслуговування суб’єктів звернення, з яким ви можете ознайомитися на лінком: https://docs.google.com/…/1RLxVHotA61-vgyNvG3PDZbZTbH…/edit… Крім того, повідомляємо, що обслуговування суб’єктів звернення на період дії карантину здійснюється у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ за такими напрямами: - Оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) замість втраченого або викраденого (у тому числі оформлення ID-картки замість втраченого або викраденого паспорта громадянина України у формі книжечки).

10:21 10.04.2020

ДО УВАГИ ВІДВІДУВАЧІВ!

    З метою недопущення поширення корона вірусної інфекції COVID-19 та відповідно до затверджених Урядом заходів, підрозділи ДМС переведено на максимальне використання засобів дистанційного запису до електронної черги – за допомогою попереднього запису на офіційному веб-сайті ДМС.     ДМС закликає усіх своїх відвідувачів – і громадян України, і іноземців та осіб без громадянства – утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби!

08:47 23.03.2020

Що ж таке кваліфікований електронний підпис  (КЕП)

            Якщо коротко, то КЕП - це один із видів електронного підпису, за допомогою якого можна ідентифікувати підписувача. Віднедавна, всі власники ID-карток вже мають можливість отримати послугу з внесення КЕП на чіп в паспорті громадянина України у формі ID-картки. Для цього потрібно звернутися до будь-якого підрозділу міграційної служби та БЕЗКОШТОВНО отримати дану послугу. Звертаємо увагу, що для запису КЕП вам знадобиться PIN 2 (формується вами особисто при оформленні ID-картки).

00:18 05.03.2020

Зима зимой, а весняні канікули не за горами!

              З 1 березня 2020 року перетин кордону з Російською Федерацією здійснюватиметься через закордонний паспорт. Ця процедура діятиме тільки для громадян України, що виїжджають з України на територію РФ. Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук https://bit.ly/2tC7odN

10:05 04.02.2020

Перетин кордону з Російською Федерацією тільки при наявності паспорту громадянина України для виїзду за кордон.

              З 1 березня 2020 року перетин кордону з Російською Федерацією здійснюватиметься через закордонний паспорт. Ця процедура діятиме тільки для громадян України, що виїжджають з України на територію РФ. Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук https://bit.ly/2tC7odN

15:23 29.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь