A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Міграційна служба повідомляє

Готуємося до літніх канікул завчасно!

     А літо вже скоро! І літні канікули не за горами! Плануючи відпочинок, радимо завчасно потурбуватися про наявність паспорту для виїзду за кордон, у вас та ваших дітей, а також перевірити їх терміни дії, оскільки це є однією із умов для успішного перетину кордону. Звертаємо увагу, що паспорт громадянина України для виїзду за кордон можна оформити з самого народження!  Термін виготовлення документу займає до 20 робочих днів (вартість становить 694 грн.), а у терміновому порядку до 7 робочих днів (вартість становить 1046 грн.).

13:04 20.05.2021

Як працюють підрозділи міграційної служби Чернігівської області в умовах «червоної» зони

Друзі! Звертаємо увагу, що з 00:00 годин понеділка 29 березня на території Чернігівської області запроваджено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення прийняла 27 березня на позачерговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.    Всі підрозділи міграційної служби області надають послуги у звичайному режимі https://bit.ly/3wivMga при умові дотримання рекомендацій МОЗ (перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань), проте такі підрозділи як Носівський РС та Менський РС тимчасово надають послугу лише з видачі готового документу! Запис до електронної черги у даних підрозділах призупинено!     Звертаємося з проханням за можливості утриматися від відвідування підрозділів міграційної служби області без нагальної потреби, щоб не наражати на небезпеку себе та оточуючих.      Телефон гарячої лінії УДМС Чернігівської області 0462-666-185

14:46 31.03.2021

Адвокація для покращення реагування держави та політики з протидії торгівлі людьми

Важливим напрямом державної політики є протидія торгівлі людьми. Сучасне рабство – серйозне порушення прав людини. Форми експлуатації та вербування активно змінюються, що вимагає реагування та інформування громадян. Громадська організація «Ла Страда-Україна» у співпраці з Міжнародною організацією з міграції, спільно з Урядовою уповноваженою з питань гендерної політики підготували інформаційні матеріали з тематики протидії торгівлі людьми.

10:32 10.02.2021

Готуємося до ЗНО-2021

Нагадуємо, що з 01 лютого 2021 року розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, яка триватиме до 05 березня 2021 року https://bit.ly/3pGhbal Для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні  потрібно виконати низку послідовних дій, зокрема підготувати необхідні документи, одним із яких є паспорт громадянина України.

14:43 04.02.2021

Готуємося до виборів завчасно!

УДМС України в Чернігівській області нагадує, що 25 жовтня 2020 року відбудуться чергові місцеві вибори, а тому саме час перевірити дійсність свого паспорта громадянина України для реалізації свого виборчого права. Прийти на вибори ви маєте право як з паспортом громадянина України у вигляді книжечки (головне щоб своєчасно була вклеєна фотокартка при досягненні 25-и чи 45-ти річного віку),  так і у вигляді сучасного документу ID-картки. Важливим є також цілісність даних документів (відсутність пошкоджень або цікавих малюнків вашої малечі).

10:55 24.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь