Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Міграційна служба повідомляє

Шановні громадяни!

Через військову агресію російської федерації мільйони жінок та дітей, тікаючи від жахів війни, змушені зараз покинути територію України та прямувати до сусідніх країн. В умовах воєнного конфлікту така категорія громадян є найбільш уразливою до потрапляння в ситуації, пов’язані з торгівлею людьми. У той же час зростає ризик стати жертвою торгівлі людьми і для чоловіків, які внаслідок війни втратили роботу і дохід. Торгівці живим товаром готові скористатись теперішньою складною ситуацію та уразливістю тих, хто полишає Україну.

14:41 13.05.2022

Ви запитуєте - ми відповідаємо!

Інформуємо, що протягом листопада 2021 року на телефонну «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області надійшло 269 дзвінків, а всього з початку року – 4238 (2020 рік – 3755). Проаналізувавши Ваші звернення, хочемо надати роз’яснення на одне із частих запитань: «Чи готовий мій паспорт?».

09:52 16.12.2021

Ви запитуєте - ми відповідаємо!

Продовжуючи нашу рубрику щодо роз'яснення питань, які надходять на телефону «гарячу лінію» Управління під назвою: «Ви запитуєте – ми відповідаємо!», інформуємо, що протягом жовтня 2021 року на телефонну «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області надійшло 310 звернень (у жовтні 2020 року – 389). Проаналізувавши звернення,  хочемо надати роз’яснення на одне із частих запитань: «Чи можна оформити біометричний документ на підставі е-паспорта із застосунку ДІЯ?». Відповідаємо. При оформленні паспорту громадянина України ви маєте надати ОРИГІНАЛ паспорту у формі ID-картки або книжечки.

10:51 04.11.2021

Чернігівська область увійшла до «Червоної зони»

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення встановити на території Чернігівської області  з 00 години 00 хвилин 30 жовтня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки. Звертаємо увагу, що всі підрозділи міграційної служби Чернігівської області працюватимуть у звичайному режимі! Послуги надаватимуться з урахуванням рекомендацій МОЗ України, а саме перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань.

15:11 29.10.2021

Варто знати!

Плануєте подорож до країн Європи? Гарна ідея, адже 11 червня 2017 року, для громадян України набув чинності безвізовий режим з Європейським Союзом, тобто Україна отримала статус, який дозволяє громадянам України вільно перетинати міждержавні кордони країн Європейського Союзу без попереднього звернення до посольства для отримання дозволу. Але чи подбали ви про оформлення біометричного паспорту для виїзду за кордон? УДМС у Чернігівській області звертає увагу громадян, що в’їжджати до країн Європейського Союзу без візи  дозволено тільки тим, хто має біометричний паспорт для виїзду за кордон. Останнім часом популярністю користуються такі країни як Греція, Італія, Польща і т.д.

08:48 08.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь