A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Шановні громадяни!

    Поліцейські відділення поліції № 2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області  продовжують заходи щодо попередження шахрайських дій,  під час яких проводиться роз’яснювальна робота мешканцям Бобровицької та Новобасанської громад щодо ненадання реквізитів банківських карт,СVV2-кодів, що містяться на звороті банківських карток,  перераховування ні повної ні часткової оплати за послуги та товари на інтернет сайтах, проводиться постійно роз’яснювальна робота, щодо шахрайських дій з оформлення грошової допомоги, особливо тим громадянам, які постраждали  від воєнної агресії. А також закликає громадян не переходити за сумнівними посиланнями у Ваших акаунтах, які можуть надходити Вам від невстановлених осіб  в соціальних мережах чи додатках (вайбер, вацап чи телеграм каналах), які слугують певним гаманцем для  списання коштів з Ваших рахунків на кредитних картках.

09:08 09.05.2023

Шановні мешканці громади!

     Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровицьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 24.04.2023 року по 08.05.2023 року складено   290 адміністративний матеріал (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 6 осіб притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, складено протоколів та притягнуто до відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 ч.1, ч.2 КУпАП) 12 осіб, а також 3 особи притягнуто до відповідальності за неправдивий виклик спеціальних служб 3 особи.

09:07 09.05.2023

Співпраця в рамках соціального проєкту «Твої Долоні»

Здоров’я – це стан повного фізичного, духовного і соціального добробуту, а не лише відсутність хвороб чи фізичних вад. Рівновага людини з навколишнім світом – це насамперед її комфортне самопочуття у ньому. Цей стан передбачає сприятливе поєднання умов життя як природних (температура повітря, атмосферний тиск, вологість та інші фізичні параметри), так і соціальних (культура, побут, суспільно-виробничі відносини).

15:44 05.05.2023

Понад 1,4 млрд гривень отримали бюджети від платників Чернігівщини у квітні 2023 року

Головне управління ДПС у Чернігівській області дякує всім сумлінним платникам,які у цей складний воєнний час сплачують податки та збори і тим самим фінансово підтримують державу.

15:11 05.05.2023

Лікарі надали консультації в Ярославському старостинському окрузі

Сьогодні медики Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзний прийом громадян у с. Ярославка. У фельдшерському пункті громадського здоров’я кваліфіковані консультації дітям та дорослим надали Ігор ШИШКОВ, лікар загальної практики - сімейної медицини; Ярослав ЄРОХІН, лікар-педіатр; медична сестра Лариса ГОРБАТКО та завідувач фельдшерського пункту Валентина ЛИТОВЧЕНКО.

16:34 04.05.2023

КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького» інформує

Мешканці Ніжинського району, які страждають на цукровий діабет ІІ типу та отримують препарати інсуліну за пільговими рецептами, а саме ті, що обслуговувалися в КНП «Ніжинська ЦРЛ», повинні звернутися з електронним направленням від сімейного лікаря до лікаря-ендокринолога КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького». Лікар-ендокринолог веде прийом в поліклініці за адресою: м. Ніжин, вул. Станіслава Прощенка, 21-А, блок Б, в кабінеті № 12 з 8:00 до 11:00 (крім суботи та неділі).

15:52 04.05.2023

Виплата допомоги по вагітності та пологах під час воєнного стану

Порядок  надання відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами, а також виплата допомоги регулюється Кодексом Законів про працю України, Порядком надання матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування України деяким категоріям застрахованих осіб. Допомога по вагітності та пологах у розмірі 100% середньої заробітної плати надається працюючим жінкам за рахунок коштів Фонду соціального страхування України за весь період декретної відпустки.

15:32 04.05.2023

Європейський Молодіжний Парламент України запрошує учнів та студентів долучитися до регіональної сесії у Ніжині!

Європейський Молодіжний Парламент - міжнародна молодіжна аполітично та арелігійно освітня неприбуткова організація, яка заохочує українську молодь до активної участі у громадському житті суспільства. Наша організація має національні комітети у 36 країнах Європи! Наші завдання та цілі:

15:14 04.05.2023

КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького» інформує

У зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання КНП  «Ніжинська ЦРЛ» до КНП  «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького» повідомляємо, що амбулаторний прийом пацієнтів проводиться в поліклініці КНП  «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького» за адресою: м. Ніжин, вул. Станіслава Прощенка, 21-А.

15:08 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь