A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Виплата допомоги по вагітності та пологах під час воєнного стану

Порядок  надання відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами, а також виплата допомоги регулюється Кодексом Законів про працю України, Порядком надання матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування України деяким категоріям застрахованих осіб. Допомога по вагітності та пологах у розмірі 100% середньої заробітної плати надається працюючим жінкам за рахунок коштів Фонду соціального страхування України за весь період декретної відпустки.

15:32 04.05.2023

Європейський Молодіжний Парламент України запрошує учнів та студентів долучитися до регіональної сесії у Ніжині!

Європейський Молодіжний Парламент - міжнародна молодіжна аполітично та арелігійно освітня неприбуткова організація, яка заохочує українську молодь до активної участі у громадському житті суспільства. Наша організація має національні комітети у 36 країнах Європи! Наші завдання та цілі:

15:14 04.05.2023

КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького» інформує

У зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання КНП  «Ніжинська ЦРЛ» до КНП  «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького» повідомляємо, що амбулаторний прийом пацієнтів проводиться в поліклініці КНП  «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького» за адресою: м. Ніжин, вул. Станіслава Прощенка, 21-А.

15:08 04.05.2023

Про охорону повітряних ліній електропередач

З настанням пожежонебезпечного періоду, внаслідок порушення Правил охорони електричних мереж, жителями населених пунктів, землевласниками, землекористувачами та іншими суб'єктами господарської діяльності - власниками (користувачами) земель, на яких розміщуються об'єкти електромереж впродовж останніх років почастішали випадки аварійних вимкнень високовольтних повітряних ліній електропередач (ПЛ) напругою 1104-750 кВ.

09:16 04.05.2023

Послуги з професійної адаптації

      Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.2017 № 432 «Про затвердження Порядку та умов забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності» зі змінами, кожний учасник антитерористичної операції має право на отримання послуг з професійної адаптації. Професійна адаптація - заходи, спрямовані на здобуття, відновлення та удосконалення професійних знань, умінь та навичок шляхом професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, отримання іншої спеціальності на основі здобутого раніше ступеня (рівня) освіти, надання соціальних послуг у сфері зайнятості, підвищення професійної мобільності та конкурентоспроможності на ринку праці, забезпечення продуктивної зайнятості.

08:10 03.05.2023

Програма підтримки економічної стійкості України

Мешканці та ВПО, які проживають у Полтавській, Сумській та Чернігівській областях, можуть подати заявку на отримання грантів до 1 500 доларів США на розвиток своїх господарств. Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps розпочинає Програму підтримки економічної стійкості України, яка допоможе дрібним фермерам відновити, розширити або започаткувати нову присадибну чи фермерську діяльність.

10:32 02.05.2023

ОГОЛОШЕННЯ

Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги ПОВІДОМЛЯЄ, що 05.05.2023 р. у с. Кобижча по вул. Правди, буд. 1 (приміщення школи) з 11:00 до 16:00 години у рамках соціального проєкту «Твої Долоні» (ГО «Твій шлях») спільно з Центром дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (м. Київ) для дітей незалежно від віку пропонується отримати фахову допомогу:

15:29 01.05.2023

Кому потрібно звернутися за перепризначенням субсидії на неопалювальний період

З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде перепризначено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарств. Водночас серед одержувачів є певна категорія, якій субсидію на неопалювальний період буде призначено після надання заяви та декларації.

12:08 01.05.2023

Захворюваність на коронавірусну інфекцію СOVID -19

      Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що на Бобровиччині з початком реєстрації випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СOVID -19   станом на 27.04.2023р.  зареєстровано 3576 випадків  захворювань.

10:51 01.05.2023

Міжнародна Організація ZOA оголошує конкурс мікрогрантів для підтримки мікробізнесу в Чернігівській області

   Міжнародна Організація ZOA (Нідерланди) повідомляє про старт програми підтримки мікробізнесу у Чернігівській області. Фізичні особи - підприємці, та особи, що мають на меті зареєструвати бізнес можуть отримати фінансову підтримку до 3000 євро. Для участі у конкурсі просимо заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3LclQNr     З учасниками будуть проведені глибинні інтерв`ю, відібрані учасники пройдуть одноденний тренінг у Чернігові з розробки бізнес-плану, після чого розроблять власний. Після успішного захисту бізнес-плану учасники отримають грант на придбання обладнання/матеріалів для розвитку або старту свого бізнесу. Прийом заявок триватиме до 31.05.2023 р/

14:11 28.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь