A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

28 квітня - День охорони праці

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 №685/2006 щороку 28 квітня у Всесвітній день охорони праці в Україні відзначається День охорони праці. У 2023 році Всесвітній день охорони праці присвячений безпечному та здоровому робочому середовищу як фундаментальному принципу та праву на роботі.

08:59 28.04.2023

Зустріч лікаря-педіатра з учнями Бобровицького ліцею

Вкрай тривожною проблемою в умовах війни і гуманітарних криз є спалахи інфекційних хвороб. Ризик поширення керованих інфекційних захворювань зростає у зв’язку з вимушеним переселенням, великим скупченням людей, що є особливо великою загрозою для наших українців із незавершеним або з відсутнім курсом вакцинації. З метою покращення інформування населення та популяризації рутинних щеплень серед дітей, в рамках Європейського тижня імунізації - 2023, проведено зустріч з учнями Бобровицького ліцею.

08:55 28.04.2023

Жителі Мирного отримали кваліфіковані медичні консультації

27 квітня лікарі Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзний прийом громадян у селищі Мирне. Кваліфіковані консультації жителям села надали: Олена ГУСАК, лікар загальної практики - сімейної медицини; Тетяна МАТЄРОВА, завідувач фельдшерського пункту; Наталія МАЦЬКО, медична сестра.

16:03 27.04.2023

До уваги абітурієнтів!

Вирішуєш, куди вступати на навчання? Шукаєш спеціальність своєї мрії? Не проґав унікальну можливість, зроби крок назустріч омріяній професії просто зараз! Відділення поліції № 2 Ніжинського районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області запрошує на навчання до закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських, та пропонує:

15:00 27.04.2023

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спрямує $ 1,5 млн на підтримку жіночих та сімейних малих і середніх бізнесів

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує грантову програму з обсягом підтримки у 1,5 млн доларів США для малих та середніх сімейних і жіночих підприємств. В межах ініціативи планується надання грантів розміром від 10 000 до 35 000 доларів США. Реалізація грантової програми відбувається у партнерстві з Міністерством економіки України в рамках урядових ініціатив по підтримці мікро, малого та середнього бізнесу під назвою "Є-Робота", спрямованих на створення робочих місць, відкриття нового або розширення існуючого бізнесу.  

14:12 26.04.2023

Про участь у вебінарі

Запрошуємо підприємців Чернігівської області на вебінар «Захист прав людини у період воєнного стану».

15:33 25.04.2023

Зустріч лікарів з викладачами та студентами ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України"

З метою покращення інформування населення та популяризації рутинних щеплень серед дітей та дорослих, в рамках Європейського тижня імунізації-2023, проведено зустріч з викладачами та студентами ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України". Лікар-педіатр Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги Ярослав ЄРОХІН провів інформаційну лекцію на тему: «Як захистити себе від смертельних інфекцій просто зробивши щеплення?»

15:18 25.04.2023

Проведено навчання з надання першої долікарської допомоги

Навички надання першої домедичної допомоги – це критична необхідність для кожної людини, особливо в умовах війни. 25 квітня лікар загальної практики-сімейний лікар Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги Олена ГУСАК провела навчання з працівниками Бобровицького відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУ Національної поліції в Чернігівській області.  Під час заходу була надана інформація та проведено практичне заняття з надання першої долікарської допомоги щодо зупинки кровотеч, серцево-легеневої реанімації, транспортування потерпілих тощо.

09:59 25.04.2023

Надано медико-психологічну допомогу в рамках проєкту «Твої Долоні»

21 квітня 2023 року в рамках соціального проєкту «Твої Долоні» https://www.facebook.com/tvoyi.doloni в адміністративному приміщенні Пісківського старостинського округу лікарями та психологами надавалась комплексна медико-психологічна допомога дітям та їх батькам.

10:42 24.04.2023

Захворюваність на коронавірусну інфекцію СOVID-19

      Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що на Бобровиччині з початком реєстрації випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СOVID -19   станом на 20.04.2023р.  зареєстровано 3571 випадок  захворювань.

12:56 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь