A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Програма «#Варто:підтримка ветеранського бізнесу»

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

10:29 30.06.2023

Актуальні гранти для розвитку бізнесу

Команда експертів ГО "Електронна республіка" за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" в рамках реалізації ініціативи Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату, провела підбірку нових актуальних грантів та систематизувала їх в зручну інфографіку. В сучасних умовах розвитку бізнесу особливо важливо мати доступ до фінансової підтримки, особливо для малого та середнього бізнесу, а також для стартапів. Грантові програми, які пропонуються різними організаціями, можуть стати суттєвим ресурсом для вашого розвитку або відновлення бізнесу.

14:30 29.06.2023

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 28.06.2023р. радіаційний фон  становить 0,010 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

14:32 28.06.2023

Про роботу мобільної медичної бригади

Повідомляємо, що 04.07.2023р. (вівторок) в м. Бобровиця, вул.О. Бичка,1   планується робота  мобільної медичної бригади.  У приміщенні поліклініки КНП «Бобровицька опорна лікарня» та  КНП «Бобровицький ЦПМСД» будуть   здійснювати  прийом  обласні спеціалісти (гастроентеролог, кардіолог, ревматолог). Також можливо провести вимірювання рівня цукру в крові,  пройти дослідження за допомогою швидких тестів для діагностики ВІЛ - інфекції, вірусних  гепатитів  В і С.

17:17 26.06.2023

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  та території   Бобровицької громади станом на 26.06.2023р. радіаційний фон відповідає нормі та становить 0,011 мр/год.

17:09 26.06.2023

Які послуги платники можуть отримати в оновленому сервісі Контакт-центр ДПС

Оновлений Контакт-центр ДПС – сервіс з максимальною ефективністю та якістю.  Технічне оснащення та покращення функціональних можливостей роботи Контакт-центру відбулося за підтримки проєкту EU4PFM та Європейського Союзу. У фокусі – зміни підходів в обслуговуванні платників податків. Отримати податкові послуги – легко, доступно та швидко.

11:49 26.06.2023

Хто зі суб’єктів господарювання має забезпечити використання платіжних терміналів при розрахунках з платниками

На адресу Державної податкової служби України надходять скарги громадян щодо незабезпеченння продавцями товарів можливості проведення розрахунків за допомогою платіжних карток та банківських терміналів. ДПС нагадує платникам податків про визначені постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2022 року № 894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)» (далі – Постанова) вимоги до порядку здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) з використанням спеціальних платіжних засобів.

11:47 26.06.2023

Обов’язок ріелторів – повідомляти контролюючий орган про укладені за їх посередництвом договори про оренду нерухомості

Відповідно до п.п.170.1.6 п.170.1 ст.170 Податкового кодексу України (далі Кодексу) суб’єкти господарювання, які провадять посередницьку діяльність, пов’язану з наданням послуг з оренди нерухомості (ріелтери), зобов’язані надсилати інформацію про укладені за їх посередництвом цивільно-правові договори (угоди) про оренду нерухомості до контролюючого органу за місцем своєї реєстрації. Інформація подається в строки, передбачені для подання квартальної звітності, за формою встановленою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної фінансової політики (наказ Міністерства фінансів України від 13.05.2017 №497).

11:46 26.06.2023

Шановні мешканці громади!

     Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровицьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 17.06.2023 року по 23.06.2023 року складено  144 адміністративних матеріали (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 6 осіб притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, складено 6 протоколів та притягнуто до відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 ч.1, ч.2 КУпАП) 5 осіб, а також 3 особи притягнуто до відповідальності за неправдивий виклик спеціальних служб.

17:40 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь