A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

До уваги сільгоспвиробників! Запрошуємо взяти участь у опитуванні!

Громадська організація «Екодія» проводить дослідження щодо впровадження екологічних практик малими та середніми сільгоспвиробниками. З цією метою проводиться відповідне опитування, результати якого будуть представлені разом з проектом АПД у Ганновері під час сільськогосподарської виставки. Анкета розміщена за вказаним посиланням. Запрошуємо взяти участь у опитуванні.

08:48 08.06.2023

Що може бути доказом у судовій справі про домашнє насильство

Якщо ви постраждали від домашнього насильства, докази можуть допомогти вам отримати правосуддя, захист та відшкодування моральної та матеріальної шкоди. Докази є необхідним елементом у будь-якій судовій справі.

08:49 07.06.2023

Бізнес-форум «Ведення бізнесу в Україні: виклики та можливості»

Завтра відбудеться бізнес-форум "Ведення бізнесу в україні: виклики та можливості". Форум відбудеться у гібридному форматі із залученням онлайн-слухачів та близько 40 спікерів, серед яких представники влади, бізнес-спільноти, експертних організацій тощо.

19:20 06.06.2023

Шановні мешканці громади!

     Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровицьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 27.05.2023 року по 02.06.2023 року складено  84 адміністративних матеріали (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 5 осіб притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, складено протоколів та 1 особу притягнуто до відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 ч.1, ч.2 КУпАП), а також 2 особи притягнуто до відповідальності за неправдивий виклик спеціальних служб.

08:15 06.06.2023

Інформація про об’єкт приватизації

Детальну інформацію про об’єкт приватизації можна отримати, звернувшись до Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернігівській області за адресою: м.Чернігів, пр.-т Миру,43 тел. (0462)676225, ел.адреса:

09:30 01.06.2023

Інформаційна листівка для споживачів реклами та антитютюнового законодавства

1.Обов'язковий контроль за дотриманням законодавства про рекламу, особливо в частині переліку забороненої реклами, а саме: розповсюдження дискримінаційної реклами, зміст якої принижує честь та гідність людини; розповсюдження зовнішньої реклами зброї, реклами алкоголю та тютюнових виробів*

09:36 30.05.2023

Права споживача у разі порушення умов договору про виконання робіт надання послуг

Споживач має право відмовитися від договору про виконання робіт (надання послуг) і вимагати відшкодування збитків, якщо виконавець своєчасно не приступив до виконання зобов'язань за договором або виконує роботу так повільно, що закінчити її у визначений строк стає неможливим. Якщо значну частину обсягу послуги чи робіт (понад сімдесят відсотків загального обсягу) вже було виконано, споживач має право розірвати договір лише стосовно частини послуги або робіт, що залишилася.

09:25 30.05.2023

Як, перебуваючи за кордоном, дистанційно відмовитися від отримання різних видів соціальної допомоги або житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг

Через повномасштабну війну, розв'язану російською федерацією, частина українців, на жаль, змушена була виїхати за кордон. За понад рік активних бойових дій Мінсоцполітики у взаємодії з іншими установами та міністерствами забезпечило створення та функціонування низки цифрових інструментів, які дозволяють оформити ту чи іншу соціальну виплату онлайн або дистанційно відмовитись від неї.

11:47 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь