A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Юридична допомога в ситуації домашнього насильства

Коли кривдить близька людина, наважитись звернутися по правову допомогу непросто. Це великий крок, і система безоплатної правової допомоги готова вас підтримати! Якщо ви стикнулися з домашнім насильством, наші юристи проконсультують та допоможуть захистити ваші права. Для початку зателефонуйте до нашого контактного центру або зверніться до найближчого бюро правової допомоги.

12:27 19.06.2023

Шановні мешканці громади!

     Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровицьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 10.06.2023 року по 16.06.2023 року складено  97 адміністративних матеріали (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 8 осіб притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, складено 6 протоколів та притягнуто до відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 ч.1, ч.2 КУпАП) 3 особи, а також 2 особи притягнуто до відповідальності за неправдивий виклик спеціальних служб.

10:31 17.06.2023

БОТУЛІЗМ – ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО

Внаслідок підриву Каховської ГЕС в окремих регіонах України спостерігається різке падіння рівня води, що спричинило масову загибель риби. Оскільки недобросовісні громадяни можуть збирати та реалізовувати рибу, зібрану з місць масового мору, закликаємо утриматись від придбання свіжовиловленої риби «з рук». Така риба може містити збудники інфекційних хвороб, паразитів чи небезпечних хімічних речовин. Одним з найбільш небезпечних наслідків вживання такої риби в їжу може бути захворювання на ботулізм.

14:59 14.06.2023

Права постраждалих від домашнього насильства

Люди, що постраждали від домашнього насильства, мають право на безоплатну медичну, юридичну та психологічну допомогу. Кожна організація, установа чи приватна особа, яка надає таку допомогу, повинна поважати вашу честь та гідність, забезпечити уважне ставлення, а також гарантувати конфіденційність та захист персональних даних.

14:57 09.06.2023

Шановні мешканці громади!

     Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровицьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 03.06.2023 року по 09.06.2023 року складено  76 адміністративних матеріали (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 7 осіб притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, складено 6 протоколів та притягнуто до відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 ч.1, ч.2 КУпАП) 6 осіб, а також 2 особи притягнуто до відповідальності за неправдивий виклик спеціальних служб.

12:01 09.06.2023

Шановні панове!

Запрошуємо вас та ваших колег відвідати Форум-експозицію «Продовольча безпека України: переробка та зберігання урожаю», який відбудеться 14 червня у Mercure Congress Centre (м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6). Від початку повномасштабного вторгнення рф українські фермери зіткнулись з низкою проблем щодо зберігання урожаю (дефіцит сховищ) та його реалізації (обмеження експорту, ускладнена логістика).

08:31 09.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь