Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Дорогі  друзі!

Дорогі друзі!

Україна – це чарівний і благодатний край, і тут із сивої давнини живе мудрий і добрий, творчий і натхненний народ. Саме тому, мабуть, наш народ і подарував світові неповторну українську вишивку, за якою нас упізнають в різних куточках світу.   Вишивану сорочку українці одягали з давніх-давен, адже  свято вірили, що вона захищає від усього злого та є оберегом.

08:06 21.05.2020

Епідемічна ситуація в Україні дозволяє наближати наступні етапи виходу з карантину – Президент

Епідемічна ситуація в Україні дозволяє наближати наступні етапи виходу з карантину – Президент

Український уряд близько місяця тому оприлюднив план виходу з карантину, який містить п’ять етапів, але позитивна динаміка захворюваності в Україні дозволяє послаблювати обмежувальні заходи вже сьогодні, заявив Президент Володимир Зеленський на прес-конференції в Києві. Зокрема, за словами Глави держави, послаблення стосується руху громадського транспорту та роботи дитячих садочків.

12:24 20.05.2020

Відбулась щотижнева оперативна нарада

Відбулась щотижнева оперативна нарада

20 травня відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк. У нараді взяли участь керівники управлінь та відділів виконавчого апарату Бобровицької міської ради. На початку наради головний спеціаліст з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту відділу будівництва, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради Валерій Байдюк надав статистичні дані про підтверджені випадки захворювання на Covid-19 на підвідомчій території Бобровицької міської ради.

10:22 20.05.2020

Бобровицький РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицький РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицький РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що на підвідомчій території Бобровицької міської ради станом на 20.05.2020 зареєстровано 28 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 7, с. Ст. Басань – 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка – 5, с. Зелене –  7, с. Осокорівка –  2, с. Кобижча – 3, Травкіно - 1)  з них 9 осіб  одужали. Було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 6 осіб, всі інші хворі знаходяться на самоізоляції за місцем проживання. Зареєстровано 91 контактна особа, з них 91- обстежені ПЛР пробами. Всього проведено обстеження ПЛР-тестами -133.

09:25 20.05.2020

Денис Шмигаль: З 22 травня запрацює громадський транспорт, а з 25-го – дитячі садки

Денис Шмигаль: З 22 травня запрацює громадський транспорт, а з 25-го – дитячі садки

З 22 травня Україна буде переходити до адаптивного карантину, який передбачає поетапне пом’якшення карантинних обмежень. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми “Свобода слова” на каналі ICTV. “Вже з 22 травня буде розглянуто питання переходу до другого етапу карантину, який включає низку пом’якшень. Ми дозволимо рух міського і приміського наземного транспорту, ми дозволимо проведення спортивних змагань без глядачів, ми також дозволимо роботу готелів, окрім хостелів, але не роботу ресторанів і басейнів у готелях. Також буде надана можливість проведення служб у храмах з розрахунку одна людина на 10 кв. м”, – зазначив Прем’єр-міністр.

14:09 19.05.2020

Бобровицький РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицький РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицький РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що на підвідомчій території Бобровицької міської ради станом на 19.05.2020 зареєстровано 27 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 7, с. Ст. Басань – 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка – 5, с. Зелене –  7, с. Осокорівка –  2, с. Кобижча – 3)  з них 9 осіб  одужали. Було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 6 осіб, всі інші хворі знаходяться на самоізоляції за місцем проживання. Всього проведено обстеження ПЛР-тестами 133.

09:24 19.05.2020

Про участь у комісії стосовно обстеження  залізничних переїздів загального користування

Про участь у комісії стосовно обстеження залізничних переїздів загального користування

Відповідно до листа виробничого підрозділу Ніжинської дистанції колії регіональної філії «Південно-західна залізниця» АТ «Українська залізниця», 19 травня, призначена комісія щодо обстеження залізничних переїздів загального користування, що розташовані на підвідомчій території Бобровицької міської ради. За дорученням міського голови Тетяни Ковчежнюк, у цій комісії візьме участь заступник міського голови Сергій Циба.

08:21 19.05.2020

Проведено нараду щодо водозабезпечення міста

Проведено нараду щодо водозабезпечення міста

Сьогодні міський голова Тетяна Ковчежнюк провела нараду щодо водозабезпечення міста за участі відповідних працівників міської ради. У нараді взяли участь начальник ДП «Міськдобробут благоустрій» Юрій Зазимко та головний інженер КП «Міськдобробут» Георгій Дудар.

11:23 18.05.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський ОЛЦ МОЗ України» повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський ОЛЦ МОЗ України» повідомляє

Cтаном на 18.05.2020 зареєстровано 27 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця – 7, с. Ст. Басань – 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене – 6, с.Осокорівка - 3, с.Кобижча - 3). Було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» п'ять осіб, всі інші хворі знаходяться  на самоізоляції за місцем проживання.

09:14 18.05.2020

Оголошення 32 сесія

Оголошення 32 сесія

 Бобровицька міська рада повідомляє, що 27 травня 2020 року об 11 годині у адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46 відбудеться 32 сесія 7 скликання.  На сесію запрошуються: депутати Бобровицької міської ради.

13:06 15.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано