Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено нараду стосовно моделі управління договірних  відносин з надавачем комунальних послуг

Проведено нараду стосовно моделі управління договірних відносин з надавачем комунальних послуг

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» співвласники багатоквартирних будинків, де не створено ОСББ, не залежно від обраної ними форми управління будинком, зобов’язані на зборах співвласників прийняти рішення про організацію договірних відносин з виконавцем комунальних послуг (крім послуг постачання електроенергії, природного газу), а виконавці комунальних послуг повинні укласти з такими співвласниками договори. Одну із моделей договірних відносин з надавачем комунальних послуг, а саме – управління будинком управителем (управляюча компанія) було обговорено на нараді, яка відбулася 17 червня.

10:38 18.06.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що на підвідомчій території Бобровицької міської ради станом на 18.06.2020 зареєстровано 40 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 12, с. Ст. Басань – 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка – 5, с. Зелене –  9, с. Осокорівка –  2, с. Кобижча – 3, Травкине - 1, Ярославка - 1, Мирне - 3, Рудьківка - 1), з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 12 осіб, всі інші хворі знаходяться на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день на стаціонарному лікуванні перебуває 1 хворий, 16 хворих на самоізоляції, 24 особи одужали. Зареєстровано 156 контактних осіб, з них 135 - обстежені.

08:55 18.06.2020

Уряд продовжив дію адаптивного карантину до 31 липня

Уряд продовжив дію адаптивного карантину до 31 липня

Через зростання кількості хворих Кабінет Міністрів України подовжив дію карантинних обмежень до 31 липня 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні в середу, 17 червня, шляхом внесення змін в низку актів Кабінету Міністрів, якими встановлені карантинні обмеження.  Відкриваючи засідання Уряду, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зокрема зазначив, що за сім останніх днів на коронавірус в Україні захворіли 4853 людей, що є найбільшим показником за весь час пандемії в Україні. 

16:49 17.06.2020

Плановий процес ЗНО-2020 стартує 25 червня, - Прем’єр-міністр

Плановий процес ЗНО-2020 стартує 25 червня, - Прем’єр-міністр

Наразі немає підстав для скасування чи перенесення Зовнішнього незалежного оцінювання. Про це на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Зокрема, він нагадав, що Уряд цього року скасував проведення очного пробного ЗНО, замінивши його оцінюванням в режимі онлайн. «За інформацією Міністерства освіти і науки, зошити, в яких діти мають здавати ЗНО, уже розвезені на пункти здачі ЗНО», - зазначив очільник Уряду.

14:19 17.06.2020

Правила поведінки на воді

Правила поведінки на воді

У спекотну погоду більшість людей намагається провести свій відпочинок поблизу води на річках, ставках та інших водоймах. Купання та плавання - це хороший, корисний і активний відпочинок, який сприяє зміцненню організму, підвищує його опірність до шкідливих впливів навколишнього середовища, запобігає простудним захворюванням. Основні правила безпеки, яких необхідно дотримуватись при відпочинку на воді.

10:44 17.06.2020

Відбулося засідання районної комісії ТЕБ та НС

Відбулося засідання районної комісії ТЕБ та НС

Вчора, 16 червня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації, у якому взяла участь міський голова Тетяна Ковчежнюк. Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру,  співробітники Деснянського БУВР.

10:12 17.06.2020

До уваги молоді Бобровиччини!

До уваги молоді Бобровиччини!

Запрошуємо молодь віком 18-21 р. з Бобровицького району прийняти участь у Програмі Study Tours to Poland. Кандидати повинні відповідати одночасно наступним вимогам : I. Бути громадянами України. II. Мати від 18 до 21 років (кандидати народжені в період від 1 липня 1998 до 31 грудня 2001 р.) III. Навчатися у вищих навчальних закладах. По можливості, поєднувати навчання з позанавчальною діяльністю своїх Вишів (наприклад, у студентському самоврядуванні) або проявляти активність в діяльності громадських / молодіжних організацій, у волонтерських рухах, тощо. 

09:17 17.06.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що на підвідомчій території Бобровицької міської ради станом на 17.06.2020 зареєстровано 40 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 12, с. Ст. Басань – 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка – 5, с. Зелене –  9, с. Осокорівка –  2, с. Кобижча – 3, Травкине - 1, Ярославка - 1, Мирне - 3, Рудьківка - 1), з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 11 осіб, всі інші хворі знаходяться на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день на стаціонарному лікуванні хворі не перебувають, 17 хворих на самоізоляції, 24 особи одужали. Зареєстровано 151 контактна особа, з них 135 - обстежені.

09:14 17.06.2020

Увага! Посилено відповідальність за забруднення повітря і спалювання сухої трави та листя

Увага! Посилено відповідальність за забруднення повітря і спалювання сухої трави та листя

У зв’язку із спекотною погодою та значним підвищенням рівня пожежної небезпеки, Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА закликає всіх жителів і гостей області дотримуватися правил пожежної безпеки, не розпалювати багаття в екосистемах, не палити суху рослинність, листя, гілля, сміття, не робити шкоди своєму здоров’ю та навколишньому природному середовищу. Крім того, нагадуємо про посилення відповідальності за забруднення повітря і спалювання сухої трави та листя.

16:18 16.06.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що на підвідомчій території Бобровицької міської ради станом на 16.06.2020 зареєстровано 35 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 8, с. Ст. Басань – 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка – 5, с. Зелене –  9, с. Осокорівка –  2, с. Кобижча – 3, Травкине - 1, Ярославка - 1, Мирне - 3), з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 11 осіб, всі інші хворі знаходяться на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день на стаціонарному лікуванні хворі не перебувають, 12 хворих на самоізоляції, 24 особи одужали. Зареєстровано 130 контактна особа, з них 125 - обстежені.

09:15 16.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано