Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

У Старобасанському старостинському окрузі продовжується благоустрій

У Старобасанському старостинському окрузі продовжується благоустрій

За кошти міської ради проведено ямковий ремонт вулиці Спортивна. Роботи виконав ФОП Мхітарян А.Д. Також за кошти міської ради, спонсорські кошти та кошти цільових фондів проведено освітлення вулиці Здоров'я. Роботи по освітленню провели працівники ФОП Марійко М.А.

14:39 22.06.2020

Відбулося засідання районної комісії ТЕБ та НС

Відбулося засідання районної комісії ТЕБ та НС

Сьогодні відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації, у якому взяв участь перший заступник міського голови Василь Кучерина. Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру,  співробітники Деснянського БУВР.

14:30 22.06.2020

У Бобровицькій ОТГ вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

У Бобровицькій ОТГ вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

Щороку, 22 червня, український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна 1939-1945 років. Найкривавіша в історії світу війна принесла українцям незліченні жертви й страждання, масовий терор, смерть та руйнування. Гірка доля не оминула жодну українську родину, Друга світова забрала життя кожного п’ятого українця. Сьогодні, у День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, керівники району та міста поклали квіти та вшанували загиблих хвилиною мовчання.

12:40 22.06.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що на підвідомчій території Бобровицької міської ради станом на 22.06.2020 зареєстровано 43 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 14, с. Ст. Басань – 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка – 5, с. Зелене –  9, с. Осокорівка –  2, с. Кобижча – 3, Травкине - 1, Ярославка - 1, Мирне - 3, Рудьківка - 1, Макарівка - 1), з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 13 осіб, всі інші хворі знаходяться на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день на стаціонарному лікуванні перебуває 2 хворих, 26 осіб одужало. Зареєстровано 157 контактних осіб, з них 135 - обстежені.

08:41 22.06.2020

22 червня - День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

22 червня - День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

Цього дня 1941 року попри таємну угоду про ненапад нацистська Німеччина атакувала радянські частини по всій лінії кордону від Балтійського до Чорного моря. Розпочалася німецько-радянська війна 1941-1945 років як складова, але основна частина Другої світової війни. Війна тривала від 22 червня 1941 року до 8 травня 1945 року. ЇЇ бої стали одними з наймасштабніших у воєнній історії ХХ століття. Цього дня вшановується пам’ять всіх тих, чиє життя було покалічено і зруйновано у тій страшній війні.

08:25 22.06.2020

Дорогі медичні працівники!

Дорогі медичні працівники!

Щиро вітаю вас із вашим професійним святом! Ви істинні професіонали, як мовчазні ангели-охоронці завжди готові прийти на допомогу незнайомій людині, виявляючи відданість своїй справі, ігноруючи особисті плани і проблеми, часто наражаючись на професійні небезпеки і навіть ризикуючи власним життям. З честю виконуючи свій обов'язок, ви зберігаєте найдорожче – здоров'я та життя людей! Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це – найголовніше.

12:53 19.06.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що на підвідомчій території Бобровицької міської ради станом на 19.06.2020 зареєстровано 42 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця 14, с. Ст. Басань – 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка – 5, с. Зелене –  9, с. Осокорівка –  2, с. Кобижча – 3, Травкине - 1, Ярославка - 1, Мирне - 3, Рудьківка - 1), з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 12 осіб, всі інші хворі знаходяться на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день на стаціонарному лікуванні перебуває 1 хворий, 18 хворих на самоізоляції, 26 осіб одужали. Зареєстровано 157 контактних осіб, з них 135 - обстежені.

09:03 19.06.2020

Шановні фермери, хлібороби!

Шановні фермери, хлібороби!

Щорічно 19 червня відзначається професійне свято - День фермера. Дата 19 червня була обрана у зв’язку з прийняттям у цей день у 2003 році Закону України «Про фермерське господарство». Сьогодні фермери і фермерство – це навіть не професія, а швидше, спосіб життя особливих людей, які не мислять себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідним селом. Без степу і співу пташок, без того аж прозорого, чистого повітря, яке вдихаєш на повні груди і відчуваєш – живеш! Попри всі труднощі, прикрощі й негаразди нашої фермерської «професії» часом з ризиком для власного життя й здоров’я.

08:10 19.06.2020

Фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі

Фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі

З 1 по 31 липня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи України. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні призи, а найкращі конкурсні фото природи України будуть змагатися на міжнародному рівні.      Конкурс «Вікі любить Землю» (Wiki Loves Earth) має на меті створення бази фото об’єктів природно-заповідного фонду на території України під вільною ліцензією для ілюстрування Вікіпедії та інших проектів, а також привернення уваги до стану навколишнього середовища. Цього року конкурс проходить у 32 країнах світу.

16:22 18.06.2020

Проведено комісію з питань захисту прав дитини

Проведено комісію з питань захисту прав дитини

Сьогодні, 18 червня, проведено комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Бобровицької міської ради. У ході засідання розглянуто питання про соціальний захист малолітніх та можливість їх повернення в біологічну родину з дитячого відділення Бобровицької ЦРЛ, надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, жительки м.Бобровиця стосовно малолітніх, які на даний час виховуються у патронатній сім’ї, визначення місця проживання малолітніх дітей, надання послуги соціального супроводу сім’ям на підвідомчій території.

12:15 18.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано