A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 05.11.2021 15:25
Кількість переглядів: 201

5 листопада перший заступник міського голови Володимир Данішевський провів чергове засідання виконавчого комітету.
Члени виконавчого комітету заслухали Вікторію Грабову, начальника фінансового управління міської ради, звіт про виконання бюджету Бобровицької міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року. Зокрема, було схвалено звіт: 
- по доходах у сумі 173 814,4 тис. грн., в тому числі по доходах загального фонду бюджету міської територіальної громади – 170 919,1 тис. грн. та по доходах спеціального фонду бюджету міської територіальної громади – 2 895,3 тис. грн.;
- по видатках у сумі 178 545,8 тис. грн., в тому числі по видатках загального фонду бюджету міської територіальної громади – 169 145,6 тис.грн. та видатках спеціального фонду бюджету міської територіальної громади – 9 400,2 тис. грн.

Окрім того, члени виконавчого комітету заслухали Надію Орлову,  начальника відділу економіки та комунального майна міської ради, про встановлення тарифів на проїзд на автобусних маршрутах загального користування (в режимі маршрутного таксі) по м.Бобровиця та с.Кобижча. Таким чином квиток для пасажирів з 5 листопада по м.Бобровиця коштуватиме 9,00 грн., а по Кобижчі – 10,00 грн.

На засіданні були прийняті рішення про надання грошової допомоги; надання дозволу на видалення зелених насаджень; розгляд вироків суду; розгляд звернень громадян з питань квартирного обліку; стан розгляду інформаційних заходів за 9 місяців п.р.; затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  та інші.

Були розглянуті питання стосовно дітей, зокрема, - про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; призначення опіки над дитиною-сиротою; влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя; надання дозволу на вчинення правочину в інтересах дітей та інші. Члени виконкому затвердили рішення комісії з питань формування пропозицій щодо потреби надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Загалом на засіданні виконкому міської ради було розглянуто 32 проєкти рішень. Обговоривши всі питання порядку денного, члени виконкому прийняли відповідні рішення. Ознайомитися з рішеннями можна на сайті Бобровицької міської ради після їх оприлюднення.

Фото без опису

Відділ організаційно-кадрової

роботи міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь