Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Шановні жителі Бобровицької громади!

Дата: 17.08.2023 09:26
Кількість переглядів: 320

Усі неповнолітні діти, які народилися до 03.04.2022 року, зареєстровані, проживають на території Бобровицької громади, мають право на отримання статусу дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
Навіть якщо дитині вже виповнилось 18 років, але на час активних бойових дій (24 лютого — 3 квітня 2022 року) вона не була повнолітня, така дитина також має право на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Визначено порядок та процедуру подання документів для отримання зазначеного статусу.

Служба у справах дітей Бобровицької міської ради, Центр надання адміністративних послуг та Центр надання соціальних послуг працюють в штатному режимі, щоб забезпечити вчасне та якісне оформлення поданих документів.

Просимо віднестись з  розумінням до роботи служб та не створювати ажіотаж навколо цього питання, адже опрацювати в короткий термін велику кількість поданих заяв неможливо.

Звертаємо вашу увагу на те, що термін подання та опрацювання заяв не обмежений та запевняємо, що всі діти, які проживають на території громади, обов’язково отримають статус дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

 

Бобровицька міська рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано