Бобровицька міська рада
Чернігівська область

День усиновлення – свято милосердя та доброти

Дата: 15.09.2023 14:49
Кількість переглядів: 155

      17 вересня  в Україні  відзначається День усиновлення. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. Головне, що ми повинні дарувати нашим дітям -  доброту і любов, адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність щодо піклування про кожну дитину, яка залишилися без батьківської опіки. Турбота про таких дітей – це наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

       Усиновлення – це особлива дорога батьківства, благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами.   Усиновити дитину –  дуже відповідальний крок для усиновлювачів, які приймають у свою сім’ю дитину на правах доньки чи сина. Усиновлена дитина-сирота, дитина, позбавлена батьківських прав, стає повноправним членом родини і має усі права, які мають біологічні діти. Процедура усиновлення створена для забезпечення інтересів дитини.       

        Служба у справах дітей щиро вітає всіх усиновлювачів, які проживають на підвідомчій території  Бобровицької міської ради. Хай наповнюються дитячим щасливим сміхом ваші домівки, хай ростуть здоровими і успішними діти, хай щедрість та милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Хай Господь Бог благословить всі українські сім’ї і нашу Україну миром, добром, достатком і любов’ю!

        Шановні громадяни, якщо ви виявили бажання усиновити дитину, просимо звертатися до служби у справах дітей Бобровицької міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь