A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Збирання грибів – це тихе полювання

Настала гаряча пора для «тихої охоти» - збирання грибів. При зборі грибів, навіть при наявності деяких знань і досвіду, завжди необхідно суворо дотримуватись основних правил. Тоді Ви уникнете випадкових помилок, що можуть привести до отруєнь. Правила і поради по попередженню отруєнь грибами треба добре пам'ятати і використовувати при зборі і готуванні грибів.

12:54 11.10.2023

Де близьким родичам зниклих безвісти отримати безоплатну юридичну допомогу

Близькі родичі людей, які зникли безвісти у зв'язку з бойовими діями, під час пошуків можуть потребувати юридичної допомоги. Отримати таку допомогу можна безоплатно, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги.

11:38 05.10.2023

Як стати власником чи орендатором державного майна

В межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” експерти ГО «Електронна республіка» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографіку з порадами, як стати власником чи орендатором державного майна. Інфографіка містить у собі інформацію з порадами фізичним особам підприємцям чи юридичним особам щодо кроків, які потрібно здійснити, щоб орендувати або приватизувати об'єкт державної власності.

09:57 19.09.2023

Шановні мешканці громади!

     Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровицьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 09.09.2023 року по 15.09.2023 року складено  128 адміністративних матеріали (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 7 осіб притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також, складено 7 протоколів та притягнуто до відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 ч.1, ч.2 КУпАП) 7 осіб, а 2 особи притягнуто до відповідальності за неправдивий виклик спеціальних служб(поліції).

11:57 18.09.2023

Опитувальник “Жінки як внутрішньо переміщені особи в умовах війни”

З квітня 2023 року Аналітичний центр Юр Фем розпочав дослідження *“Жінки як внутрішньо переміщені особи в умовах війни.”  Метою дослідження є ідентифікувати виклики та сформулювати рекомендації щодо поліпшення становища жінок і дівчат, які змушені були покинути свої домівки внаслідок збройної агресії росії проти України, у сфері трудових та сімейних відносин. У рамках дослідження Аналітичний центр ЮрФем також вивчить питання впливу на права жінок отримання статусу внутрішньо переміщеної особи та виклики територіальних громад в умовах воєнного стану у справах внутрішньо переміщених осіб. Пропонуємо вам доєднатися до дослідження та пройти опитувальник “Жінки як внутрішньо переміщені особи в умовах війни”. Опитування з продовженням строку заповнення до 15 вересня 2023 року (включно) за посиланням: https://forms.gle/a77AuNymuuMWSrJFA.

14:19 13.09.2023

Інформаційна довідка

      Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 13.09.2023р. радіаційний фон  становить 0,011 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

09:49 13.09.2023

ДРС продовжує спрощувати умови для ведення бізнесу

Державна регуляторна служба України налаштована скоротити до мінімуму документообіг з органами влади, прибравши зайві форми звітності. «Менше контактів із владою – простіша і прозоріша робота», – зазначив Голова ДРС Олексій Кучер. Відповідно до державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки Службою розроблено алгоритм дій щодо оптимізації звітів. На першому етапі  проведено  збір інформації від ЦОВВ щодо поточного формату звітування суб’єктів господарювання. Переходимо до другого етапу роботи: збору інформації безпосередньо від бізнесу.

14:14 11.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь