A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Початок місяця - час передавати показання газового лічильника!

Звертаємо увагу, що з листопада місяця споживачам «Чернігівгазу» показання газового лічильника необхідно передавати за допомогою нових сервісів ГК «Нафтогаз». Відповідно до кодексу ГРМ подавати показники потрібно з 1 по 5 число кожного місяця. Компанія пішла на зустріч споживачам та відкрила сервіси з 28 числа цього місяця. У споживачів буде на декілька днів більше, щоб зробити це вчасно.

11:23 30.10.2023

До 18 років право на шлюб дітям потрібно отримувати через суд: де можна отримати допомогу безоплатно

Якщо підлітки, яким виповнилося 16 років, хочуть укласти шлюб, їм потрібно звертатися до суду й отримати дозвіл на це, адже шлюбний вік в Україні настає з 18 років. Суд має розглянути цю заяву та на підставі наведених доказів встановити, чи відповідає шлюб інтересам неповнолітніх. Зазвичай у справах, які вимагають звернення до суду, люди потребують допомоги правників — для складення заяви тощо. Діти можуть отримати такі послуги від системи безоплатної правничої допомоги.

11:05 30.10.2023

На Чернігівщини змінилися сервіси передачі показників лічильників газу

Відтепер споживачі Чернігівщини мають передавати показання лічильників газу через сервіси Газопостачальної компанії «Нафтогаз України». Оскільки 24 жовтня АТ «Чернігівгаз» перейшло під державне управління Групи Нафтогаз. З 28 жовтня по 5 листопада й надалі показання газового лічильника споживачів з Чернігівської області слід передавати за допомогою сервісів my.gas.ua.

11:10 27.10.2023

Чернігівські газорозподільні мережі перейшли в управління Групи Нафтогаз

АТ «Чернігівгаз» стало 18-им підприємством, яке перейшло під контроль держави. Підприємство забезпечує доставку газу для майже 360 000 осель. Окрім того, регулює розподіл блакитного палива до бюджетних та релігійних організацій, промислових обʼєктів, а також 12-ти теплокомуненерго регіону. Входження «Чернігівгазу» до Групи Нафтогаз відбулося в межах передачі газорозподільних підприємств під державний контроль. Наразі особові рахунки клієнтів, як і тарифи на послуги з розподілу, залишаються незмінними.

10:16 25.10.2023

Підлітки з 14 років можуть самостійно звернутися до юристів по допомогу щодо скасування свого усиновлення

Діти з 14 років, які мають намір скасувати своє усиновлення, можуть звернутися по безоплатну правничу допомогу. Якщо усиновлення суперечить інтересам дитини, не забезпечує її сімейного виховання, якщо між усиновлювачем і дитиною склалися стосунки, які роблять неможливими їхнє спільне проживання і виконання усиновлювачем своїх батьківських обов'язків, таке усиновлення можна скасувати рішенням суду. Щоб отримати безоплатну фахову допомогу для розв’язання цього питання, підлітки можуть самостійно звернутися до системи БПД. Юристи допоможуть скласти позовну заяву до суду та забезпечать представництво інтересів дитини у суді.

11:04 20.10.2023

Опитування Українського ветеранського фонду для участі в ньому ветеранів

За ініціативою Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів України, Соціологічна група "Рейтинг" проводить загальнонаціональне опитування. У рамках цього дослідження визначається актуальне ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, уявлення про образ ветерана, потреби та можливі проблеми, з якими стикаються ветерани у цивільному житті.    З метою виявлення конкретних потреб, проблем та ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, просимо розмістити опитування Українського ветеранського фонду для участі в ньому ветеранів на вашому офіційному веб-сайті та на офіційних сторінках у соціальних мережах.                                           Посилання на форму опитування:

14:12 16.10.2023

Шановні мешканці громади!

Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровицьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 07.10.2023 року по 13.10.2023 року складено 134 адміністративних матеріали (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 2 особи притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також, складено 11 протоколів та притягнуто до відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 ч.1, ч.2 КУпАП) 9 осіб, а 2 особи притягнуто до відповідальності за неправдивий виклик спеціальних служб(поліції).

18:27 13.10.2023

Діти з 14 років можуть самостійно звертатися по допомогу до юристів з питань позбавлення батьківських прав

Батьки зобов’язані піклуватися про своїх дітей. Але що робити, коли вони не виконують свої обов’язки щодо дитини або навіть шкодять їй? Тоді може постати питання про позбавлення батьківських прав. Як відбувається цей процес та як підлітку отримати допомогу юриста, розповідаємо далі. Позбавлення батьківських прав – це складна процедура. Це питання можна розвʼязати лише в судовому порядку. Ініціювати розгляд в суді можуть як усиновлювачі, так і самі діти, якщо вони досягли 14 років. Однак без допомоги юриста розібратися в усіх законодавчих нюансах буде складно.

16:42 12.10.2023

Інформація для осіб з інвалідністю про можливість проведення процесу протезування нижніх та верхніх кінцівок

Відтепер, обираючи протезне підприємство, можна онлайн перевірити його завантаженість. Ця інформація дозволить зрозуміти, чи доведеться чекати у черзі на протезування. Адже людина, якій потрібен протез, має отримати його якнайшвидше, щоби якомога скоріше відновити функціональність та покращувати якість свого життя. На сайті Мінсоцполітики з'явився новий дашборд з переліком протезних підприємств та інших виробників допоміжних засобів реабілітації. Усі, кому потрібен протез, за допомогою цього інструменту можуть у зручному форматі отримати інформацію про розташування підприємств та їх контактні дані. А також - фільтрувати інформацію за регіоном, районом чи громадою.

09:28 12.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь