A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Профілактика водно-нітратної метгемоглобінемії

Життя та здоров’я людини тісно пов’язані з навколишнім середовищем, де одним із найважливіших компонентів є питна вода. Перевищення у воді допустимих концентрацій різноманітних хімічних сполук може бути небезпечними для здоров’я та життя людини. Однією з таких хімічних сполук є нітрати. Нітрати у питній воді мають надзвичайно токсичний вплив на організм дітей раннього віку (до 3 років), з чим безпосередньо пов’язане виникнення такого захворювання як водно-нітратна метгемоглобінемія.

15:16 15.01.2024

Щодо стану захворюваності населення громади ГРВІ

Бобровицьке відділення Ніжинського МРВ ДУ «Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб» інформує про стан захворюваності  населення Бобровицької  громади   грипом  та ГРВІ.  В Україні з 01.10.2023 року розпочався епідемічний сезон захворюваності на грип та ГРВІ. На виконання «Комплексного Плану протиепідемічних заходів по попередженню захворюваності грипом  та ГРВІ населення  Чернігівської області на  2023 – 2024 роки» фахівцями  відділення проводиться щотижневий моніторинг захворюваності на грип та ГРВІ, у т.ч. коронавірусну хворобу (COVID-19).

10:42 15.01.2024

Шановні мешканці територіальної громади

У межах проєкту “Згуртовані громади”, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад (далі: ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), розпочинається робота над забезпеченням домогосподарств, що постраждали внаслідок війни, насінням овочів до посівної 2024 року.

09:37 15.01.2024

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 12.01.2024 р. радіаційний фон становить 0,012 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

11:04 12.01.2024

Які суми доходу дають право на безоплатну допомогу із зверненням до суду в 2024 році

1 січня 2024 року зріс прожитковий мінімум. Тож змінилися умови надання вторинної правничої допомоги (допомоги зі зверненням до суду) людям з низьким доходом. За законом таке право мають люди, чий середньомісячний дохід не перевищує двох прожиткових мінімумів. Тепер право на допомогу зі зверненням до суду мають люди за таких умов:

15:35 09.01.2024

Зустрінемо Новий рік без боргів

Новий рік ось-ось постукає в наші двері, який, сподіваємося, стане для України роком Перемоги! Зустріти його гідно, означає – зустріти без боргів. Зокрема, без боргів за послуги з розподілу газу. Для цього необхідно розрахуватися за отримані послуги до 31 грудня (включно), обравши свій зручний спосіб оплати:

08:48 26.12.2023

Правила пожежної безпеки під час новорічних та різдвяних свят

Зазвичай під час Новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки, зокрема при встановленні ялинок, користуванні гірляндами та піротехнічними виробами. Щоб запобігти небезпеці, закликаємо Вас неухильно дотримуватися правил безпечної поведінки під час проведення святкових заходів. А саме:

17:59 25.12.2023

Міністерство у справах ветеранів України провело Всеукраїнський відбір до національної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях «United States Air Force Trials»

Змагання, що включали вісім видів адаптивного спорту, були організовані Мінветеранів, спільно з ГО «Ігри Інвіктус Україна», ГО «Повернись живим» та БО «Стратком Україна» і є частиною Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та змагань України на 2023 рік.

15:16 24.12.2023

Скористайтеся послугами центру «Місто Добра»

Благодійний фонд «Місто Добра» повідомляє, що з 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочав функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться безкоштовно. Послугами реабілітаційного центру зможуть скористатися діти з інвалідністю, а саме діти, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду, та яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників), або діти, які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування, і яких виховує один з батьків (опікунів/піклувальників).

12:01 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь