A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Постраждалі від домашнього насильства можуть отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката: куди звертатися

Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі. Система БПД належить до сфери управління Міністерства юстиції України та фінансується з Державного бюджету України. Безоплатні юридичні послуги — це державна гарантія для постраждалих від домашнього насильства. Тут надають первинну та вторинну правничу допомогу.

14:43 30.11.2023

Щодо стану захворюваності населення громади ГРВІ

Бобровицьке відділення Ніжинського МРВ ДУ «Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб» інформує про стан захворюваності  населення Бобровицької  громади   грипом  та ГРВІ.  В Україні з 01.10.2023 року розпочався епідемічний сезон захворюваності на грип та ГРВІ. На виконання «Комплексного Плану протиепідемічних заходів по попередженню захворюваності грипом  та ГРВІ населення  Чернігівської області на  2023 – 2024 роки» фахівцями  відділення проводиться щотижневий моніторинг захворюваності на грип та ГРВІ, у т.ч. коронавірусну хворобу (COVID-19).

14:40 22.11.2023

Вдосконалюємо сервіси задля вашого комфорту!

У вас виникли питання? Лише ОДИН дзвінок і Ви отримуєте кваліфіковану консультацію та відповіді щодо споживання та розподілу газу. Відтепер повна взаємодія кол-центрів Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" і АТ «Чернігівгаз». Послугу впроваджено на базі сервісу my.gas.ua.

13:05 22.11.2023

До уваги платників податків!

Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу платників податків на нюанси отримання у органах ДПС інформації, необхідної для визнання підприємства, установи, організації критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період. 

14:53 17.11.2023

У січні-жовтні 2023 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 9 мільярдів гривень податків та зборів

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-жовтень 2023 року надійшло 9 млрд грн від сплати податків і зборів, що на 28,5 відс. більше за факт надходжень десяти місяців попереднього року (+2 млрд грн). Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 1,4 млрд грн, решту ж коштів отримали бюджети територіальних громад.

14:49 17.11.2023

УВАГА! ЛЕПТОСПІРОЗ!

Враховуючи збільшення випадків лептоспірозу в Чернігівській області в поточному році, зокрема два летальні, нагадуємо про це захворювання. ЛЕПТОСПІРОЗ – інфекційне захворювання людини і тварин, що викликається патогенними спірохетами роду Leptospira. Вважається найпоширенішим зоонозом у світі. В Україні захворюваність на лептоспіроз сезонна, більшість випадків припадає на літньо - осінній період, коли люди більше часу проводять біля водойм.

12:35 01.11.2023

Юристи системи БПД допоможуть підліткам з 14 років звернутися до суду щодо неналежного батьківського виховання

Батьки або люди, які їх замінюють (опікуни чи піклувальники), зобов’язані піклуватися про дітей: виховувати їх, дбати про їхнє здоров’я, фізичний та духовний розвиток, захищати їхні права. Та що робити, якщо батьки ухиляються від своїх батьківських обов’язків, порушуючи в такий спосіб права дитини?

09:29 01.11.2023

Профілактика вірусного гепатиту А

За повідомленням Міністерства охорони здоров’я України у Вінниці зафіксовано спалах вірусного гепатиту А в одному із районів міста. 60 людей з підтвердженим діагнозом гепатит А госпіталізовані, серед них — 14 дітей. Серед загальної захворюваності вірусними гепатитами (ВГ) в Україні найбільшу питому вагу має гепатит А (ВГА). За рівнем захворюваності він поступається лише грипу та ГРВЗ, але у зв’язку з більшою тривалістю захворювання ВГА економічний збиток від вказаних захворювань цілком можна порівняти.

12:17 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь