A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Компанії та організації Чернігівської області запрошують до участі в проєкті «Навігація повернення ветеранів: професійні рішення для компаній»

Громадська організація «Центр зайнятості Вільних людей» оголошує набір компаній та організацій Чернігівської області для участі в проєкті, діяльність якого спрямована на інформування та розширення обізнаності роботодавців з Чернігівської області щодо особливостей реінтеграції ветеранів в колективи, розробки  програм та рекомендацій щодо організації умов та облаштування робочих місць, інформування колективів щодо особливостей комунікації та взаємодії з ветеранами.

11:47 12.02.2024

Порада дня: відмовтеся від непотрібних вам паперів!

А чи замислювалися ви скільки накопичується непотрібних паперів у вас вдома? Коробки з-під цукерок, пакувальний папір, рекламні листівки та зрештою старі платіжки за комунальні послуги. А як же навести лад у будинку та позбутися непотребу?

10:40 09.02.2024

Як захистити дитину від ротавірусної інфекції

В одному з одеських дитячих садочків зафіксували спалах ротавірусної інфекції. Ротавірус — це найбільш часта причина тяжкої діареї, нерідко смертельної, особливо у немовлят і маленьких дітей. Майже кожна дитина у світі до 5 років заражається ротавірусом принаймні один раз. Нерідко маленькі хворі при цьому потребують госпіталізації. Тож ми нагадуємо про те, як батьки можуть захистити від цього малечу.

09:37 07.02.2024

Юридична допомога родинам полонених та зниклих безвісти: як і де отримати безоплатно

Сім’ї полонених чи зниклих безвісти, які потребують юридичної підтримки, можуть отримати її, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги. Юристи можуть допомогти звернутися до установ, що займаються пошуком чи обміном, а також щодо встановлення відповідного статусу члена родини зниклого/полоненого, отримання виплат та інших питань.

08:51 07.02.2024

НЕБЕЗПЕЧНА ВОДА

Серед надзвичайних ситуацій природного походження найчастіше трапляються небезпечні явища гідрологічного характеру такі як повені, паводки, підвищення рівня ґрунтових вод тощо. Вода може забирати життя людей, руйнувати будинки, будівлі та інженерні споруди. Небезпека повеней та паводків ще й у тому, що розмиваються гноєзбірники, сміттєзвалища, дворові вбиральні, хліви, кладовища, внаслідок чого забруднюються нечистотами та різноманітним сміттям довкілля, харчові продукти та вода.

17:31 01.02.2024

Захистіть себе та своїх дітей – отримайте щеплення

Хвороби крадуть нашу фізичну активність, заробіток, улюблене дозвілля та час. Адже через грип, ГРВІ чи COVID-19 ми певний час не можемо працювати або навчатися, вимушені ізолюватися, витрачати гроші на діагностику та ліки. Але найстрашніше — це смерть у результаті інфекції, якій можна було б запобігти.

10:56 30.01.2024

У якому випадку вакцина від ВПЛ доцільна для дорослих?

Вакцинувати дівчат і хлопців від Вірусу папіломи людини можна з 9 років, щоб випередити початок статевого життя, коли найчастіше і відбувається інфікування. Підлітки, які розпочинають курс пізніше — у віці 15 років і старше — отримують не два, а три щеплення для досягнення потрібного ефекту.

10:54 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь