A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 26.01.2024р. радіаційний фон  становить 0,012 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

09:49 26.01.2024

Хто є гарантом якості вакцин?

Питання якості вакцин — одне з найрозповсюдженіших. Людей зазвичай турбує, хто саме гарантує безпеку всіх компонентів препаратів і відповідає за те, щоб препарат не спричинив шкоду.

09:34 23.01.2024

Дбайте про найдорожчих

COVID-19 нікуди не зник. Українці продовжують хворіти та помирати від ускладнень коронавірусної хвороби. Найчастіше — не вакциновані або не повністю вакциновані люди з хронічними захворюваннями та літні люди.

09:31 23.01.2024

Навіщо від ВПЛ вакцинувати хлопчиків?

Інфікування Вірусом папіломи людини може відбутися під час будь-якого статевого акту (незалежно від його типу), під час контакту з ураженою шкірою або від матері до дитини під час пологів. Таким чином, хлопці (чоловіки), так само як і дівчата (жінки), можуть інфікуватися самі та інфікувати інших. У разі інфікування вони також мають онкологічні ризики, асоційовані з ВПЛ. Це, наприклад, анальний рак, рак ротової порожнини, ротоглотки та статевого члена.

09:30 23.01.2024

Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» вітає з нагоди Дня Соборності України

День Соборності України – свято національної єдності! 22 січня ми відзначаємо особливе свято – День Соборності України! Саме цього дня, 105 років тому, було проголошено Акт Злуки двох Республік, який увійшов в історію українського народу як свято національної єдності. Соборність - це не лише про об’єднання земель, а й про згуртованість народу.

16:17 22.01.2024

Сплачуйте за розподіл газу в особистому кабінеті «Газмережі»

Завантажити квитанцію, переглянути стан рахунку, передати показання, а головне, – сплатити за розподіл газу - все це можна зробити в особистому кабінеті my.grmu.com.ua Тим паче, що січневі електронні рахунки за розподіл газу - вже у вашому особистому кабінеті «Газмережі»!

14:24 17.01.2024

До уваги абітурієнтів!

Вирішуєш, куди вступати на навчання? Шукаєш спеціальність своєї мрії? Не проґав унікальну можливість, зроби крок назустріч омріяній професії просто зараз! Відділення поліції № 2 (м. Бобровиця) Ніжинського районного управління поліції ГУНП в Чернігівській області запрошує на навчання до закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських, та пропонує:

16:52 16.01.2024

Профілактика водно-нітратної метгемоглобінемії

Життя та здоров’я людини тісно пов’язані з навколишнім середовищем, де одним із найважливіших компонентів є питна вода. Перевищення у воді допустимих концентрацій різноманітних хімічних сполук може бути небезпечними для здоров’я та життя людини. Однією з таких хімічних сполук є нітрати. Нітрати у питній воді мають надзвичайно токсичний вплив на організм дітей раннього віку (до 3 років), з чим безпосередньо пов’язане виникнення такого захворювання як водно-нітратна метгемоглобінемія.

15:16 15.01.2024

Щодо стану захворюваності населення громади ГРВІ

Бобровицьке відділення Ніжинського МРВ ДУ «Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб» інформує про стан захворюваності  населення Бобровицької  громади   грипом  та ГРВІ.  В Україні з 01.10.2023 року розпочався епідемічний сезон захворюваності на грип та ГРВІ. На виконання «Комплексного Плану протиепідемічних заходів по попередженню захворюваності грипом  та ГРВІ населення  Чернігівської області на  2023 – 2024 роки» фахівцями  відділення проводиться щотижневий моніторинг захворюваності на грип та ГРВІ, у т.ч. коронавірусну хворобу (COVID-19).

10:42 15.01.2024

Шановні мешканці територіальної громади

У межах проєкту “Згуртовані громади”, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад (далі: ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), розпочинається робота над забезпеченням домогосподарств, що постраждали внаслідок війни, насінням овочів до посівної 2024 року.

09:37 15.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь