Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

«Чернігівгаз» підготував газорозподільні мережі області до нового опалювального сезону

Фахівці АТ «Чернігівгаз» замінили 65 шафових газорегулюючих пунктів, які вичерпали свій термін експлуатації.  Всі заміни провели в рамках інвестиційної програми, яка є частиною тарифу на розподіл газу. Замість зношених ШГРП для споживачів працюватимуть сучасні, з італійськими регуляторами тиску та надійною автоматикою безпеки. Саме ШГРП регулюють та підтримують тиск газу на рівні, необхідному для роботи побутових газових приладів, а також очищують його від можливих механічних домішок. Нові  шафові пункти забезпечуватимуть безперебійне газопостачання у 8 тисяч осель.

15:21 02.11.2021

«Чернігівгаз Збут»: вирішуйте питання безпечно – онлайн

З 30 жовтня на Чернігівщині встановлюється «червоний» рівень епідемічної небезпеки – таке рішення було прийнято Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки. В період активного поширення коронавірусної інфекції ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», рекомендує звести до мінімуму відвідування людних місць, а для вирішення нагальних питань використовувати електронні сервіси.

12:12 29.10.2021

У разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102»

25 жовтня 2021 року о 10 год. 57 хв. На території авто кооперативу «Авіатор» м. Ніжин, вул. Брюховця, 22 виявлено ручну гранату «Міллса» часів Другої світової війни, яку 0 15 год. 50 хв. знищено групою піротехнічних робіт та підводного розмінування АРЧ АРЗ СП. Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102» та ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси.

10:56 27.10.2021

СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ СТАНОВИЩЕ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ в січні–серпні 2021 року

НАСЕЛЕННЯ  Чисельність наявного населення в області, за оцінкою, на 1 серпня 2021р. становила 967,2 тис. осіб. Упродовж січня–липня 2021р. кількість жителів Чернігівщини зменшилася на 9462 особи.  Порівняно із січнем–липнем 2020р. обсяг природного скорочення збільшився на 1978 осіб. Упродовж січня–липня 2021р. народилися 3165 малюків. Кількість померлих склала 12190 осіб. ДОХОДИ НАСЕЛЕННЯ    У січні–липні 2021р. середньомісячна номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій (з кількістю працюючих 10 осіб і більше) порівняно із січнем–липнем 2020р. зросла на 23,6% й становила 10967 грн. До видів економічної діяльності з найвищим рівнем оплати праці відносилися: фінансова та страхова діяльність, державне управління й оборона; обов’язкове соціальне страхування, сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство, а серед промислових видів     діяльності – добувна промисловість і розроблення кар’єрів, виробництво коксу та продуктів нафтоперероблення, постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, де заробітна плата перевищила середній показник в економіці області в 1,6–1,2 раза.

10:10 18.10.2021

«Нафтогаз Трейдинг» опублікував Договір на постачання природного газу для бюджетних установ та організацій

На офіційному сайті ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» опубліковано інформацію до уваги бюджетних установ та організацій. ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» інформує бюджетні установи та організації про порядок укладання договору на постачання природного газу відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепловоі? енергіі? та постачання гарячоі? води в опалювальному періоді 2021/2022 рр. від 30 вересня 2021 року.

14:17 13.10.2021

Не порушуйте правила безпечного користування газом!

Газ людині вірно служить – з обережними він дружить!    Ніби просто дитячий віршик, але в ньому - серйозний зміст, важливий і для дорослих, і для дітей. Адже природний газ – це вибухонебезпечна речовина, яка потребує відповідального користування. Існують обов’язкові правила, знання і дотримання яких є невід’ємною частиною безпеки Вашої родини. Наразі триває Місячник безпечного використання газу в побуті,  тож ми вчергове нагадуємо ці правила:

08:30 08.10.2021

Чому росте ціна газу для юридичних осіб

Пікові ціни на енергоносії на світових ринках провокують здорожчання ресурсу для непобутових споживачів. Лише за один день, 6 жовтня, був досягнутий новий історичний максимум – вартість газу на світових ринках зросла на 27,5%, за рік приріст перевищив 400%. Відповідно й в Україні вартість блакитного палива різко пішла вгору. «Ціна паливного ресурсу для юридичних осіб — товаровиробників, малого та середнього бізнесу тощо, знаходиться в прямій залежності від ситуації на ринку природного газу, оскільки, українська ринкова модель передбачає прив’язку до котирувань європейських хабів. Вартість на хабах зростає і провокує цінові сплески на українській біржі. Але завдяки укладеним контрактам, населення ці «гойдалки» не торкнуться. Для наших побутових клієнтів до 30 квітня 2022 року кубометр газу коштуватиме не більше 7,99 грн», — наголошує директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

08:19 08.10.2021

ЗЕЛЕНА КРАЇНА ДЛЯ КОЖНОГО З НАС

«Висадити 1 мільярд нових дерев за 3 роки – це цілком реально! У нас є чіткий план, досвід і ресурси. Програма Президента «Зелена країна» – це еко-ініціатива, яка важлива не тільки для нас із вами, але й для майбутніх поколінь. Долучитися до наймасштабнішої висадки дерев в історії України може кожен», – розповів голова Держлісагентства Юрій Болоховець під час прес-конференції, присвяченої старту програми.

12:17 29.09.2021

Вебінар "Вчасне ТО внутрішніх газових систем = безпека"

Що входить до внутрішніх систем газопостачання? Хто відповідальний за стан внутрішніх систем? Навіщо проводити технічне обслуговування внутрішніх газових систем? Які переваги проведення ТО оператором ГРМ? Про все це - у прямому ефірі на фейсбук-сторінці АТ «Чернігівгаз».        

12:22 23.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь