A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Сектор сім'ї, молоді та спорту

Відбувся відкритий турнір з міні футболу

14  травня на центральному стадіоні міста Бобровиця відбувся відкритий турнір з міні футболу з метою підтримки Збройних Сил України «Все для Перемоги». У змаганнях прийняли участь десять команд. З вітальним словом до спортсменів звернувся виконуючий обов’язки міського голови Геннадій Іванюк, побажавши всім витримки та натхнення, віри в себе та сили своєї команди. Не важливо, яке місце команда посяде в турнірній таблиці, головне це наша єдність. Саме в єдності наша сила, наша перемога.

09:36 16.05.2022

Максим Саченко чемпіон Європи з боротьби Кураш

25-29 листопада 2021року в м. Салоніки Греція відбувався Чемпіонат Європи з боротьби Кураш. Зібрались найсильніші спортсмени із 12 країн Європи. У ваговій категорії до 91 кг. перемогу здобув бобровиччанин Максим Саченко. Шлях до золота був доволі напруженим. Спочатку Максим здолав борця з Кіпру, а у півфінальному поєдинку переміг спортсмена з Греції та вийшов до фіналу, де чистим кидком отримав перемогу над представником Німеччини.

12:38 30.11.2021

Перемога нашої землячки

З 12 по 14 листопада у Ташкенті  відбувся чемпіонат світу серед чоловіків і жінок зі спортивного і бойового самбо. У  ваговій категорії до 65 кг не було рівних Юлії Гребеножко.  26-річна спортсменка у фінальному поєдинку здолала Ажар Саликову із Казахстану. Поєдинок пройшов у рівній боротьбі, де нашій співвітчизниці вдалося провести перший результативний прийом за 30 секунд до кінця. Юля повалила суперницю на татамі, за що судді присудили їй бал, який у підсумку став переможним. Юлія до 18 років тренувалася  у Бобровицькій ДЮСШ (тренер Булах М.В.). Після закінчення школи вступила до Чернігівського ДПУ ім. Т.Г.Шеченка та продовжила тренуватися у  Чернігівській обласній школі вищої спортивної майстерності, де на даний час і продовжує спортивну кар’єру.

12:45 15.11.2021

Чемпіонат України з важкої атлетики

В с. Поляна Закарпатської області з 18 по 23 жовтня відбувся Чемпіонат України з важкої атлетики серед спортсменів ДЮСШ, СДЮШОР, закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання. У  категорії +109 кг вдало виступив вихованець тренера Миколи Мольченка, учень Бобровицького ЗПО «Дитячо-юнацька спортивна школа» Давид Джулай, який виборов три медалі: у ривку піднявши 110 кг бронзову, у поштовху золоту (147 кг) та срібну в сумі двоборства (257 кг). Вітаємо Давида та його тренера з відмінним виступом у чемпіонаті України.

11:07 25.10.2021

Спортивні новини

Впродовж останнього тижня відбулися 2 тури чемпіонату області серед команд ДЮСШ. У другому турі чемпіонату команда Бобровицького ЗПО «Дитячо-юнацька спортивна школа», 5 жовтня, грала на виїзді у м. Носівка. Першими грали старші юнаки. Бобровиччани впродовж гри володіли територіальною та ігровою ініціативою та здобули впевнену перемогу 9:1. У грі молодших вікових груп нажаль поразка 0:4. У третьому турі, 10 жовтня, ми приймали команду ДЮСШ Остер. Старші юнаки уже в першому таймі забили чотири голи, а в другому три. Суперники відповіли тільки двома у підсумку впевнена перемога 7:2. Порадувала грою і молодша вікова група, яка здобула першу у цьому сезоні перемогу 4:0.

15:24 11.10.2021

Розпочався осінній призов

6 жовтня в м. Бобровиця на території першого відділу Ніжинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулись урочисті проводи призовників на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Начальник першого відділу Ніжинського РТЦК та СП майор Олег Олешко привітав юнаків із цією важливою подією в їх житті: «Сьогодні вся Бобровицька громада пишається Вами! У житті кожного справжнього чоловіка є такі хвилюючі моменти, коли потрібно вийти із зони комфорту, коли потрібно взяти волю в кулак і йти вперед на зустріч змінам, і я знаю, що ці зміни будуть для Вас позитивними. Ви отримаєте знання з військової підготовки, повернетесь змужнілими та знайдете багато нових друзів, і будете згадувати цей період лише з вдячністю. Слава Вам! Слава Україні!».

15:07 06.10.2021

Подарунок для дітей з багатодітної сім’ї

У рамках реалізації Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2025 року передбачено заходи щодо поліпшення житлових та соціально-побутових умов багатодітних сімей, де виховується п’ять і більше дітей. 29 вересня, у адміністративному будинку міської ради Бобровицький міський голова Тетяна Ковчежнюк та голова Ніжинської районної державної адміністрації Григорій Ковтун вручили подарунок багатодітній мамі.

16:42 29.09.2021

Спортивні новини

У суботу, 25 вересня 2021 року, відбулися ігри півфіналу кубку Ніжинського району з футболу. Футбольна команда «Бобровиця» у с. Сальне, Ніжинського району грала з місцевою командою «RID». У першому таймі наші футболісти володіли ігровою перевагою та до перерви вели у рахунку 1:0. У другому таймі футболісти з команди «RID» зуміли вирівняти гру та зрівняти рахунок. За дві хвилини до кінця гри Бобровиччани забили вдруге, але судді призначили доволі сумнівне положення поза грою і відмінили взяття воріт. Хоча глядачі, які перебували на лінії офсайду визнавали, що гол був забитий чисто. У підсумку 1:1 та післяматчеві пенальті у яких вдача посміхнулася місцевим футболістам 3:2.

15:16 28.09.2021

Велопробіг під девізом «За здоровий спосіб життя»

23 вересня у м. Бобровиця відбувся міський велопробіг, присвячений Дню визволення Бобровиччини від фашистських загарбників. Організатором спортивного заходу є відділ сім’ї, молоді та спорту міської ради за підтримки керівництва міської ради. Після вступного слова та інструкцій представника поліції учасники велопробігу з центральної площі міста вирушили на старт. Кільцевий маршрут завідома був прокладений недовгим, адже у пробігу на двоколісних транспортних засобах брали участь різні покоління: найменшому було 12 років, а найстаршому - 61.

10:47 24.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь