A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Сектор сім'ї, молоді та спорту

Турнір з волейболу

19 листопада в спортивному залі ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О.Майнової НУБіП України» відбувся відкритий турнір з волейболу серед молодіжних команд «Віримо в Перемогу». У змаганнях взяли участь п’ять команд: по дві з міст Бобровиця та Носівка та волейбольна команда з смт. Калинівка, Київської області.   Впродовж турніру вигравши у всіх суперників та програвши тільки одну партію від команди «Юність» м.Бобровиця впевнену перемогу в турнірі здобула команда «ДЮСШ» Калинівської селищної ради. На другому місці опинилися бобровиччани. Команда «Штурм» м.Носівка виборола третє місце.

10:53 21.11.2022

Якщо домашнє насильство вже траплялося з вами раніше, то варто розуміти, що це явище циклічне і може повторитися знов

Аби бути готовою до цього, зберіть завчасно найнеобхідніші речі та документи, продумайте план втечі з дому, повідомте про нього осіб, яким довіряєте, і заздалегідь домовтеся з ними про можливість прихистити вас. Далі покрокова інструкція, що робити у випадку насильства, яке відбувається тут і зараз: - Знайдіть безпечне приміщення і намагайтеся сховатися там.

15:29 18.11.2022

Першість з футзалу

5 листопада у спортивному залі ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової НУБіП України» відбулася відкрита першість Бобровицької ДЮСШ з футзалу серед учнів 2013-2015 років народження. 

10:29 15.11.2022

Наші перемоги

З 28 по 30 жовтня 2022 року в м. Тернопіль відбувся чемпіонат України з самбо серед кадетів. У складі збірної команди Чернігівської області виступали троє вихованців Бобровицької ДЮСШ.

15:08 31.10.2022

Чемпіонат області

19 жовтня у м.Чернігів відбувся чемпіонат Чернігівської області з дзюдо серед молоді. У змаганнях прийняли участь вихованці Бобровицької ДЮСШ. У підсумку: чемпіоном області став Нікіта Громико (вагова категорія до 100 кг); срібним призером Артем Харченко (до 73 кг); ІІІ місце виборов Олександр Світящук (до 73 кг). За крок до бронзових нагород чемпіонату завершили змагання: Іван Косенко, Сергій Проценко, Данило Шипінський, Артур Стонт та Богдан Буланий. У перших раундах змагань поступилися Віталій Гузій та Іван Савчук. Бажаємо спортсменам та тренерам нових перемог!

14:37 21.10.2022

Спортивні змагання

З нагоди Дня фізичної культури і спорту України, 10 вересня, на центральному стадіоні м. Бобровиця відбулися змагання з міні-футболу та шахів. Також повинні були відбутися змагання з паркового волейболу за участю команд з Бобровиці, Носівки, Козельця та Десни, але у зв’язку з погодними умовами турнір перенесено. У турнірі з міні-футболу брали участь п’ять футбольних команд, які зіграли по колу. Команда «Лукашівка» з Бобровиці, здобувши три перемоги та одного разу зігравши внічию, виборола перше місце. ФК «Білоцерківці» та ФК «Фізрук» м. Бобровиця набрали однакову кількість очок, але за рахунок перемоги в особистій зустрічі друге місце здобули футболісти з Білоцерківців, залишивши на третьому суперників з Бобровиці. Також були визначені та нагороджені кращі гравці у складі кожної команди. Ними стали: Олександр Горбатюк, Руслан Леонтєв, Віктор Нуретдінов, Віталій Ткаченко та Владислав Жаков.

10:40 12.09.2022

Змагання з паркового волейболу

З нагоди Дня Незалежності України, 28 серпня, на центральному стадіоні м. Бобровиця відбулися змагання з паркового волейболу. У турнірі брали участь шість волейбольних команд з м.Бобровиця. Після ігор у групах та півфіналів, у фінальній грі зійшлися команди «Співдружність ветеран» та «Співдружність молодь». Першу партію викрала молодь, але більш досвідчені волейболісти зуміли переломити гру та здобути перемогу 2:1 й виграти головний кубок турніру. Третє місце зайняла команда «Юність-1». Команда переможець турніру з паркового волейболу була нагороджена кубком, усі гравці команд призерів - медалями та грамотами Бобровицької міської ради. Також медалями були нагороджені кращі гравці у складі кожної команди: Олександр Жир, Костянтин Удод, Денис Тищенко, Матвій Сильницький, Євгеній Василинич та Сергій Василинич.

12:54 29.08.2022

Змагання до Дня молоді

13 серпня на центральному стадіоні м.Бобровиця відбулися спортивні змагання до Дня молоді. У турнірі з міні-футболу, після ігор по колу, команди з Бобровиці «ДЮСШ-1» та ФК «Бобровиця» набрали однакову кількість очок, але за рахунок перемоги в особистій зустрічі перше місце вибороли футболісти з дитячо-юнацької спортивної школи, залишивши на другому більш досвідчених суперників. Третє місце зайняла команда «Вокзал» м.Бобровиця. У змаганнях з шахів впевнену перемогу здобув бобровиччанин Володимир Стельмах. Друге місце зайняв Микола Гринь з м.Бобровиця. Третє місце виборов житель с.Сухиня Олексій Лутченко.

16:35 16.08.2022

Придбано відеопроектор та екран

У травні на центральному стадіоні міста Бобровиця відбувся відкритий турнір з міні футболу під девізом «Все для Перемоги». Під час проведення турніру було зібрано благодійні кошти та придбано відеопроектор та екран для першого відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (м.Бобровиця). Дане обладнання потрібне для перегляду відеофільмів, презентацій працівниками та молоддю призовного віку, з метою формування патріотизму, відповідальності за долю нації, держави, прагнення захищати її територіальну цілісність.

10:52 03.06.2022

Разом сильніші!

У нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все таки є. Бобровицька міська рада висловлює найщирішу вдячність ТОВ «Фабрика ниток «Барва», а саме Дмитру Горбі та Віктору Павлюку за надані продуктові набори багатодітним-малозабезпеченим родинам. Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя.

08:17 26.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь