A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Сектор сім'ї, молоді та спорту

Кубок Ніжинського району з футболу

У суботу, 18 вересня, відбулися ігри стадії ¼ фіналу кубку Ніжинського району з футболу. Футбольна команда «Бобровиця» у м.Носівка грала з місцевою командою «ІМК». Наші футболісти впевнено розпочали поєдинок. Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь команди з Бобровиці та впродовж другого тайму продовжували контролювати хід гри та здобули впевнену перемогу з рахунком 6:2.

11:14 20.09.2021

Спортивні новини

11 вересня у приміщенні фізкультурно-спортивного комунального закладу «Старт» відбувався  шаховий турнір з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Третє місце у змаганнях виборов Володимир Стельмах. Два шахісти у підсумку набрали не тільки рівну кількість очок, а й мали абсолютно  рівні додаткові показники (коефіцієнти), тому для визначення переможця було проведено бліц. У підсумку перемогу здобув Борис Куриленко. Друге місце залишилося у Миколи Марійка.

10:45 13.09.2021

Забіг до Дня пам’яті захисників України

28 серпня відділом сім’ї, молоді та спорту міської ради було проведено патріотичний забіг в пам’ять про воїнів-захисників України «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Саме цього дня під час проведення кожен учасник  пригадав  воїна, який більше ніколи не матиме можливості пробігти під блакитним небом України, але який назавжди залишиться у пам’яті та серцях нашого народу Героєм.

14:37 28.08.2021

Спортивні змагання

24 серпня на центральному стадіоні м. Бобровиця відбулися спортивні змагання з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. У вирішальний грі турніру з футболу команда «ДЮСШ» м. Бобровиця з рахунком 5:2 перемогла футбольну команду «Вороньки» та виборола перемогу в змаганнях. Друге місце у футболістів з с. Вороньки. Третє місце зайняла футбольна команда «Цукровик» м. Бобровиця. У шаховому турнірі від завершення останньої партії залежав розподіл призових місць. Про напруженість боротьби говорить те, що переможця змагань та шахіста, що зайняв шосте місце розділило тільки 1 очко. У підсумку перше місце виборов Микола Гринь, срібним призером став Олександр Король, третє місце у Сергія Галатенка.

14:33 25.08.2021

Відбулися фінали кубків з футболу

10 липня відбувся фінал кубка Ніжинського району в вищій лізі. На ніжинському стадіоні Спартак грали ФК «Бобровиця» проти «RID» с.Сальне. Гра проходила цікаво та напружено. Після першого тайму рахунок був 3:1 на користь команди із Сального. У другому таймі бобровицькі футболісти зуміли не тільки зрівняти рахунок  а й вийти вперед, але не втримали перевагу і гра закінчилася внічию 4:4 (три голи за ФК Бобровиця забив Максим Тищенко та одного разу відзначився Сергій Супрун. У післяматчевих пенальті переможцем стали футболісти команди RID 3:2. Особливо хочеться подякувати Євгену Сахну, Сергію Триносу та Олегу Борцю за надану фінансову підтримку футбольній команді з Бобровиці.

12:56 13.07.2021

Футбольні новини

Стартував кубок Ніжинського району з футболу. На стадії  ¼ фіналу в м. Носівка місцевий «ІМК» приймав команду ФК «Бобровиця», в кубку вищої ліги. ФК  «Бобровиця»  прибули на гру в оновленому складі,  підсиливши свою команду  перед стартом кубку. У підсумку дуже впевнена перемога бобровиччан 9:2, голи забили: Борисевич-2, Кучерук-2, Зеленський, Мазур, Чумак, Супрун, Васечко.

14:30 06.07.2021

Відбувся дитячо-юнацький футбольний турнір пам’яті Олександра Павліченка

25 червня в місті Бобровиця вперше відбувся турнір пам'яті Олександра Павліченка серед юнаків 2006 року народження та молодших. Змагання розпочались з підняття Державного Прапора України.  У турнірі взяли участь три команди: ДЮСШ Бобровиця, ДЮСШ Бахмач, ДЮСШ Козелець, які грали кожен з кожним для визначення переможця змагань. У першому матчі на поле вийшли господарі та козелецькі футболісти. Матч закінчився переконливою перемогою футболістів з Бобровиці, з рахунком 6:1. У складі команди Бобровиці голи забили: Назар Лисенко - 2, Вадим Бурдій, Ярослав Богданович, Олександр Никонець та Назар Юрченко.

11:00 29.06.2021

Чемпіонат Чернігівської області з важкої атлетики

19 червня в м. Чернігів відбувся чемпіонат Чернігівської області з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 15 років (2006 р. н. та молодші), юнаків і дівчат  до 17 років (2004-2005 рр н.) та молоді до 23 років (1998-2003 рр. н.). Вдало виступили атлети з Бобровицького ЗПО «Дитячо-юнацька спортивна школа» під керівництвом М.Мольченка. Золоті нагороди завоювали: Назар Мольченко (вагова категорія 49 кг), Єлизавета Степаненко (64 кг), Інна Гулицька (36 кг), Тимофій Сотник (67 кг), Євгеній Сердюк (96+ кг). Друге місце вибороли: Яна Рибакова (40 кг) та Яна Гудзь (67 кг). Також, хотілось би відмітити вдалий виступ Назара Мольченка, який виконав 1 розряд.

15:33 24.06.2021

Перемога Бобровицьких спортсменів

З 8 по 12 червня 2021 року в м. Хмельницький відбувається Чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. Вчора, 10 червня, у ваговій категорії 64 кг. виступала наша землячка Яна Стеніна та виборола золоту медаль у ривку, срібну у поштовху та золоту у сумі двоборства. Вітаємо Чемпіонку України та її тренера Миколу Мольченка з високим досягненням. Бобровиччина пишається своїми спортсменами.

08:53 11.06.2021

Відбулися заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Щороку, в перший літній день, ми відзначаємо радісне свято – Міжнародний День захисту дітей. Так відбулося і цього року. Наші діти – це найдорожче, що у нас є. Якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава. Святково - розважальне дійство проходило біля міського будинку культури, де відбувся святковий концерт юних артистів та конкурсна програма. Невгамовні діти один поперед одного брали участь у інтерактивній грі «Пірацькі розваги» у парку міста, за що отримали заохочувальні призи від Бобровицької міської ради та море позитивних емоцій.

16:54 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь