A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Сектор сім'ї, молоді та спорту

Запрошуємо взяти участь у опитуванні!

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту.

15:31 24.12.2023

Солодкі подарунки для дітей

25 грудня із більшістю вірян християнського світу ми будемо святкувати найбільше свято року - Різдво Христове.  Кожна людина надає особливого змісту цьому святу, адже це час, коли ми вітаємо один одного, висловлюємо найтепліші побажання, наповнені очікуванням дива, душевного тепла і надії.

11:50 19.12.2023

Обговорено питання протидії торгівлі людьми та запобігання насильству

5 грудня в міській раді відбулася зустріч з представниками виконавчих органів влади та старостами, яку ініціював Чернігівський громадський комітет захисту прав людини. У заході взяли участь представниці ГУ Національної соціальної сервісної служби у Чернігівській області, Служби у справах дітей Чернігівської ОВА, Чернігівського обласного центру соціальних служб та УПД ГУНП в Чернігівській області.

16:45 05.12.2023

Що таке психологічне насильство?

Чи доводилося вам чути такі або подібні фрази? «Я забороняю тобі бачитися з друзями», «Якщо не покажеш свої месенджери, ти мене не любиш», «Ти дурний/-а для цього». Можливо, над вами скоюють психологічне насильство. Нагадуємо, що ніхто не заслуговує на насильство, навіть якщо ви відчуваєте, що в чомусь винні. 

15:51 29.11.2023

Насильство – це не ок!

У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Однією з форм домашнього насильства є фізичне. Це порушення закону, яке проявляється у різних видах: від побоїв до обмеження свободи та примусового вживання шкідливих речовин.  

15:41 29.11.2023

Працівники міської ради вдосконалили навички по роботі з молоддю

З 7 по 9 листопада в приміщенні  Ніжинської районної державної адміністрації відбувся базовий тренінг в рамках програми «Молодіжний працівник». У заході взяли участь Валентин Кравченко, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту міської ради, та головний спеціаліст сектору Олена Куриленко.

11:10 10.11.2023

Перемоги бобровичан

14-15 жовтня в м. Салоніки (Греція) відбувся чемпіонат Європи серед чоловіків з боротьби Кураш. Збірну України у ваговій категорії до 90кг представляв вихованець Бобровицької ДЮСШ Максим САЧЕНКО, який продемонстрував яскраву боротьбу та волю до перемоги. У підсумку - бронзова нагорода. Вітаємо спортсмена з чудовим результатом та бажаємо нових перемог!

14:42 19.10.2023

Змагалися важкоатлети

14 жовтня в м. Чернігів відбувся чемпіонат Чернігівської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років. У змаганнях брали участь двоє зовсім юних вихованців Бобровицької ДЮСШ. У підсумку Микола Тишко у категорії 61 кг виборов друге місце, а Дмитро Малахов (55 кг) закінчив змагання з бронзовою нагородою. Бажаємо нових перемог!

12:50 19.10.2023

Всеукраїнський спортивний марафон "Крок"

Навесні 2023 року благодійний фонд “Відсоток Небайдужих” проводив Всеукраїнський спортивний марафон “Крок” приурочений Міжнародному дню спорту заради миру та розвитку. Тоді, завдяки вашій щирій інформаційній підтримці Марафон об’єднав понад сотню українських спортсменів та зібрав майже три тисячі гривень, що були передані на підтримку Збройних сил України. Восени 2023 року у рамках Національного Фестивалю “Код Нації” ініційовано проведення низки благодійних заходів, серед яких - другий Всеукраїнський спортивний марафон “Крок”.

12:04 12.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь