A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Сектор сім'ї, молоді та спорту

Вітання

У День фізичної культури і спорту бажаємо всьому народу України урізноманітнити свій спосіб життя фізичними вправами, командними іграми на свіжому повітрі, тренуваннями в спортзалах або просто домашньою зарядкою! Нехай за це здоров’я вам обов’язково скаже "дякую"!!!

09:33 09.09.2023

Спортивні новини

 Днями в приміщенні Бобровицької дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір з блискавичних шахів з нагоди Дня Незалежності України. Всього було проведено дев’ять турів. У підсумку, набравши вісім очок, переможцем став Олександр КОРОЛЬ. По сім очок набрали Володимир НАГОРНИЙ та Олег ЖОЛАК. За рахунок перемоги в особистій зустрічі срібним призером став Володимир НАГОРНИЙ.

11:23 28.08.2023

Змагалися шахісти

12 серпня відбувався турнір з шахів з нагоди Дня Молоді. Змагання відбулися за Швейцарською системою у 5 турів і після завершення останніх партій три шахісти набрали по 4 очка. У результаті призові місця прийшлося визначати за додатковими показниками. У підсумку переможцем турніру став Олександр КОРОЛЬ, Микола ГРИНЬ виборов друге місце, Володимир НАГОРНИЙ завоював бронзову нагороду.

12:43 15.08.2023

Спортивні перемоги!

За місяць, що минає, вихованці Бобровицької ДЮСШ потужно представили громаду на різних спортивних змаганнях та продемонстрували волю до перемоги. З 9 по 11 червня 2023 року в  м. Луцьк відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо на призи Заслуженого майстра спорту України Руслана Машуренка серед молоді до 23 років. Нікіта Громико виборов бронзу в категорії до 100 кг. Богдан Буланий (73кг), Віталій Гузєй (60кг) та  Ілля Артеменко (55кг) провели по дві сутички.

10:55 28.06.2023

Оздоровлення та відпочинок дітей, що потребують особливої соціальної уваги

Бобровицька  міська  рада  повідомляє, що 9 травня Кабінет Міністрів прийняв Постанову, якою запровадив механізм “гроші ходять за дитиною” при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Відтепер родини з дітьми, які опинились в найбільш складних умовах - проживають на територіях, що були в тимчасовій окупації, знаходяться в зоні активних бойових дій, знаходяться на кордоні з російською федерацією, є малозабезпеченими та мають дітей, які належать до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина із багатодітної сім’ї, зможуть отримувати кошти для оздоровлення та відпочинку. 

11:29 05.06.2023

Відкритий чемпіонат міста Бобровиці з дзюдо

27 травня відбувся відкритий чемпіонат міста Бобровиці з дзюдо серед юнаків та дівчат 2007-2009, 2011-2012, 2014-2016 років народження. У змаганнях взяли участь 92 спортсмени, з них: 18 – Згурівської ДЮСШ, 11 – Варвинської ДЮСШ, 63 – Бобровицької ДЮСШ.

17:33 29.05.2023

Урожайний спортивний квітень!

З 06 по 12 квітня 2023 року м. Тепліце (Чехія) пройшов  Кубок Європи U18. Вихованець Бобровицької ДЮСШ Нікіта Громико у складі делегації національної збірної команди України з дзюдо вперше прийняв участь у Кубку Європи з дзюдо серед кадетів до 18 років та міжнародному навчально-тренувальному зборі. У змаганнях приймало участь біля 1000 учасників з 39 країн світу.

10:52 04.05.2023

Кубок міського голови з волейболу

15 квітня у спортивних залах  ВСП «Бобровицький фаховий коледж  ім. О. Майнової НУБіП України» та Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбувся відкритий кубок Бобровицького міського голови з волейболу серед чоловіків. У змаганнях взяли участь 8 команд з Чернігівської та Київської областей.  

11:26 17.04.2023

Відбувся турнір пам’яті Михайла МЕДВЕДЄВА

8 квітня відбувся турнір пам’яті тренера з шахів Михайла МЕДВЕДЄВА, який своє життя присвятив популяризації гри в шахи. Свого часу Михайло Федорович виховав багатьох шахістів, які здобували перемоги та призові місця в обласних чемпіонатах. Його вихованці захищали честь Чернігівської області у чемпіонаті України. На турнірі були присутні діти Михайла МЕДВЕДЄВА - донька Людмила та син Юрій. Змагання відбулися за швейцарською системою у 5 турів і до завершення останньої партії не було відомо переможців змагань.

14:40 10.04.2023

Відкритий турнір з міні-футболу «Вперед до Перемоги!»

         4 квітня у Бобровицькому фаховому коледжі імені О. Майнової НУБіП України відбувся відкритий  турнір з міні-футболу серед юнаків «Вперед до Перемоги!». Основною метою змагань стали активізація фізкультурно-масової роботи, пропаганда здорового способу життя  та популяризація міні-футболу на території громади.         У змаганнях взяли участь команди учнів ЗЗСО І-ІІІ ступенів Бобровицької та Новобасанської територіальних громад і студентів ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України».

09:55 05.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь