A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Сектор сім'ї, молоді та спорту

Бобровичанин став призером чемпіонату України з боротьби самбо у Львові

 З 31 січня по 3 лютого 2023 року  у Львові відбувся Чемпіонат України з боротьби самбо серед юнаків та дівчат старшого віку (спортивний та бойовий розділ). У складі збірної команди Чернігівської області виступав вихованець Бобровицької ДЮСШ Нікіта Громико, який виборов дві нагороди: золото в бойовому розділі (98кг) та бронзу в спортивному розділі (98кг).  Вітаємо Нікіту та його тренера Миколу Булаха з відмінними результатами та бажаємо нових перемог!

12:13 08.02.2023

В активі вихованців Бобровицької ДЮСШ одне «золото» та одна «бронза»

  28-29 січня 2023 року відбувся відкритий чемпіонат  у м. Києві з дзюдо серед юніорів до 21року та кадетів до 18 років. У змаганнях взяли участь вихованці Бобровицької ДЮСШ, які продемонструвати яскраву боротьбу та волю до перемоги.   У підсумку Нікіта Громико (+90кг) виборов золото.  Данило Шипінський (60кг) став володарем бронзової нагороди.  Богдан Буланий (73кг) поступився у поєдинку за бронзу та посів 5 місце.  Віталій Гузєй (60кг) здобув три перемоги, поступився у поєдинку що давав можливість боротися за бронзову медаль та зупинився на 7 місці.  Нікіта Гуменний (55кг) та Ілля Артеменко (55кг) провели по два поєдинки.   Вітаємо спортсменів та їх тренера Миколу Булаха з відмінними результатами та бажаємо нових перемог!

08:36 02.02.2023

Представники благодійної організації відвідали багатодітну сім’ю

27 грудня 2022 року представники благодійної організації «Хавер» відвідали сім’ю Світлани Нечаєвої з села Рудьківка, яка виховує сім неповнолітніх дітей. Від благодійної організації дітки отримали  смартфони та теплий зимовий одяг. Бобровицька міська рада дякує БО «Хавер», яка в цей тяжкий час для нашої країни підтримує сім’ї, які потребують допомоги.

08:16 28.12.2022

Новини дзюдо

24 грудня в смт. Згурівка, Київської області відбувся турнір з дзюдо. У змаганнях прийняли участь команди Згурівки, Яготина Київської області, Драбова Черкаської області, Прилук, Ладана та Бобровиці. Чудово виступили вихованці Бобровицької ДЮСШ. Переможцями турніру стали: Богдан Буланий (вагова категорія +73 кг), Нікіта Гуменний (55кг), Анастасія Булах (57 кг). Срібні медалі вибороли: Ілля Артеменко (55кг), Андрій Мазур (60 кг), Віталій Гуменний (66 кг), Володимир Сюр (+73кг). На бронзовому п’єдесталі змагання завершили Віталій Гузєй (60 кг), Максим Бондаренко (66 кг), Олександр Чорнобай (73 кг).

09:19 27.12.2022

Відбувся чемпіонат Бобровицької ДЮСШ з дзюдо

21 грудня відбувся чемпіонат Бобровицької ДЮСШ з дзюдо. Усі спортсмени продемонструвати яскраву боротьбу та волю до перемоги. З юних дзюдоїстів обов'язково виростуть не лише чемпіони України, а й Європи та Світу. Дякуючи Збройним Силам України, які роблять все для нашої перемоги, вихованці спортивної школи мають змогу тренуватися, змагатися і просто жити. Низький вам уклін! Бажаємо нових перемог!

09:37 23.12.2022

Відбувся чемпіонат з бойового самбо

17-18 грудня 2022 року в м.Ніжин відбувся чемпіонат Чернігівської області з бойового самбо. Чудово виступили вихованці Бобровицької ДЮСШ. Срібні медалі вибороли: Нікіта Гуменний, Іван Савчук, Сергій Проценко, Володимир Сюр, Нікіта Громико. Артур Стонт та Іван Косенко зайняли треті місця. За крок від медалей завершили змагання Ілля Артеменко та Віталій Гузєй. Бажаємо нових перемог!

12:16 19.12.2022

Турнір з шахів

17 грудня в приміщенні ФСКЗ «Старт» відбувся турнір з шахів «Віримо в Перемогу». До завершення останньої партії не було відомо розподіл призових місць. Так Володимир Нагорний, вигравши останню гру, здобував перемогу в змаганнях, але нічия і у підсумку тільки третє місце. Натомість, Володимир Стельмах програвши у першому турі надалі здобував тільки перемоги та став переможцем турніру. Друге місце виборов Сергій Галатенко. Переможці змагань були нагороджені медалями та грамотами Бобровицької міської ради.

10:01 19.12.2022

Змагання з гирьового спорту

З 9 по 11 грудня 2022 року в м.Львів відбулися Чемпіонат України з гирьового спорту серед чоловіків та Всеукраїнські змагання з гирьового спорту пам’яті професора Ю.О.Резнікова «Гвардійський ривок». У змаганнях взяв участь бобровиччанин Євгеній Каліберда. У Чемпіонаті він піднявши 197 разів гирю вагою 32 кг. зайняв почесне шосте місце. У Всеукраїнському турнірі пам’яті Ю. Резнікова спортсмени піднімали гирю вагою 24 кг. Євгеній з результатом 267 підйомів зайняв п’яте місце.

09:24 14.12.2022

Відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо

10 грудня в м.Києві відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо «Кубок федерації дзюдо м.Києва» серед юніорів та юніорок. У змаганнях взяли участь вихованці Бобровицької ДЮСШ. У підсумку Громико Нікіта в категорії до 100 кг виборов третє місце. Гуменний Віталій (60кг) та Буланий Богдан (73кг) зуміли перемогти у одному поєдинку.

10:49 13.12.2022

Змагання з волейболу

10 грудня у спортивному залі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбувся відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з волейболу серед чоловіків. У змаганнях взяли участь 6 команд з Бобровиці, Прилук, Носівки, Десни та смт. Калинівка, Київської області.   Команди, відповідно до жеребу, було розділено на дві групи у яких було зіграно по колу та визначено півфіналістів. У першому півфіналі волейбольна команда «Експрес» м.Прилуки з рахунком 2:0 перемогла команду «Десна» смт.Десна. У другому волейболісти з Калинівки 2:0 здолали «Співдружність» з м.Бобровиця. Напружено проходили ігри за третє місце та фінальна гра, тільки у вирішальній партії були визначені переможці.

12:20 12.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь