A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Сектор сім'ї, молоді та спорту

Чемпіонат області з футболу серед ДЮСШ

27 квітня у м. Чернігів розігралися медалі першості Чернігівської області серед ДЮСШ у віковій категорії U-15. Після зайнятого другого місця у південній групі ДЮСШ Бобровиця грала матч за третє місце проти команди ДЮСШ Сновськ (друге місце північна група). З перших хвилин бобровицькі футболісти взяли гру під контроль і вже на початку гри відкрили рахунок, Назар Лисенко забив після подачі кутового у виконанні Ярослава Богдановича. До кінця першого тайму бобровиччани забили, ще двічі спочатку Вадим Бурдій подвоїв рахунок, а потім забив Назар Юрченко. Після перерви малюнок гри не змінився. Бобровиця збільшувала темп і забила два красивих голи. Лисенко після подачі головою забив свій другий м'яч, а крапку поставив Богданович, який в один дотик, обвідним ударом, із-за меж карного майданчика  забив гол красень.

13:37 28.05.2021

Дві жінки з Бобровицької ТГ отримали звання «Мати-героїня»

Державну нагороду — почесне звання «Мати-героїня» — 14 травня, отримали тринадцять жінок Чернігівщини, які виховують п’ять і більше дітей. Згідно з Указом Президента України, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання «Мати-героїня» присвоєно нашим землячкам Дубовець Надії Іванівні – матері п’ятьох дітей з с. Бригинці та Куценко Ользі Василівні – матері п’ятьох дітей з м. Бобровиця. - Ця нагорода є високою оцінкою з боку держави нелегкої материнської праці. Здавна багатодітні родини є гордістю України, адже діти – найцінніше, що є в кожної держави, це її майбутнє. Народити та достойно виховати п’ятьох і більше дітей — це неймовірна праця. Тож я бажаю вам довгих років життя, здоров’я і наснаги, любові та добробуту, успіхів та щасливої долі для ваших дітей, – зауважила Олена Олексіївна та урочисто вручила посвідчення та нагрудні знаки.

10:30 17.05.2021

Розпочався призов громадян на строкову службу до лав Збройних Сил України

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 24 лютого 2021 року № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», Директиви Головнокомандувача Збройних Сил України №Д-1 від 12.01.2021 року «Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2021 році та звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби», з 01 квітня по 30 червня 2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

12:29 07.04.2021

  Відкритий чемпіонат  Бобровицької міської ради з футзалу.

   Впродовж лютого та березня 2021 року у спортивному залі  ВСП «Бобровицький фаховий коледж економіки та менеджменту імені О. Майнової  Національного університету біоресурсів і  природокористування України» відбулися  ігри    відкритого чемпіонату  Бобровицької  міської ради з футзалу.     За підсумками чемпіоном стала команда ФК «Бобровиця», друге місце у команди ФК «Сокіл» с. Марківці, третє місце  виборола команда ФК « Вороньки».      Кращим бомбардиром чемпіонату став гравець ФК «Бобровиця» Володимир Зеленський, який забив 20 голів. Кращим воротарем визнано Ярослава Богдановича (ДЮСШ м. Бобровиця). Кращий гравець чемпіонату – Володимир Прокопець  з команди ФК «Бобровиця».         Усі переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами Бобровицької міської ради.

14:42 15.03.2021

Чемпіонат з шахів

Впродовж лютого у приміщенні фізкультурно-спортивного комунального закладу «Старт» відбувався відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з шахів. За підсумками змагань, набравши 13 очок, виборов перше місце Борис Куриленко. Друге місце зайняв Олександр Король - 12 очок. До останнього туру п’ять шахістів претендували на третє місце, яке виборов набравши 10,5 очок Микола Гринь.

16:46 02.03.2021

Відкритий чемпіонат з важкої атлетики серед юнаків та дівчат

27 листопада у приміщенні Бобровицького ЗЗСО  І- ІІІ ст. № 1 відбувся відкритий чемпіонат  Бобровицької міської ради з важкої атлетики серед юнаків та дівчат 2003 – 2007 років народження присвяченого пам’яті Заслуженого тренера України  М.Мольченка. Усі переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами Бобровицької міської ради.

11:47 30.11.2020

Відкритий кубок Бобровицької міської ради з футболу

Впродовж серпня-вересня відбувалися ігри відкритого кубка Бобровицької міської ради з футболу. На стадії 1/4 фіналу в двохматчових протистояннях ФК «Стара Басань» перемогла футбольну команду «Кобижча», ФК «Супій» с.Новий Биків здолав «ДЮСШ-Вороньки» с.Вороньки, м.Бобровиця та ФК «Єдність» с.Макарівка здобула перемогу над ФК «Прогрес» с. Мирне. На стадії півфіналів футбольні команди «Стара Басань» та «Єдність» впевнено перемогли суперників із ФК «Юність» с.Нова Басань та ФК «Супій» відповідно та вийшли до фіналу.

10:16 29.09.2020

Чемпіони Києва

У наші дні важко уявити, що колись в Бобровиці був популярний хокей і щонеділі матчі між командою центральної частини міста і командою цукрового заводу збирали  юрби глядачів. Переважна більшість хлопчиків в ті часи мріяли про власні ковзани і ключку.Це захоплення збереглось і до нашого часу. Так, 25.07.2020 року хокейна команда м. Бобровиці «Легіон» завоювала золоті медалі на відкритому чемпіонаті м. Києва, сезону 2019-2020 років, що проводила НХЛ (Нічна Хокейна Ліга Києва) в дивізіоні «Любитель». Нічна Хокейна Ліга була організована в 2002 році. Свою назву ця ліга отримала тому, що матчі і тренування відбуваються з 6 до 9 години ранку та  з 21 до 01 години ночі. По-перше, можна знайти вільний лід, а по-друге це дешевше.

11:14 10.08.2020

Футбольні новини

   26 липня відбулися ігри четвертого туру відкритого чемпіонату Бобровицької міської ради з футболу. У с. Макарівка місцева команда ФК «Єдність» приймала команду ФК «Вороньки-ДЮСШ» (м. Бобровиця, с. Вороньки). У першому таймі на футбольному полі була рівна гра. Тільки на 44 хвилині після удару Артура Самойленка команда господарів повела у рахунку. Після перерви більш досвідчені гравці команди «Єдність» с.Макарівка зуміли забити ще три м’ячі та зафіксували кінцевий рахунок гри 4:0. Голи забивали Євгеній Супрун, Юрій Єременок та Максим Лола.

10:19 27.07.2020

Футбольні новини.

19 липня відбулися ігри третього туру відкритого чемпіонату Бобровицької міської ради з футболу. У с. Кобижча місцева команда ФК «Кобижча» приймала команду ФК «Вороньки-ДЮСШ» (м. Бобровиця, с. Вороньки). На початку першого тайму команди обмінялися влучними ударами, але в кінці тайму впродовж 5 хвилин кобижчанці забили три м’ячі та впевнено довели гру до перемоги з рахунком 7:2. У господарів голи забивали Олександр Заїка, двічі Роман Шостка, Дмитро Васечко, Павло Шостка, Вадим Розчепій, Ілля Галій. У гостей двічі відзначився Володимир Сюр.

16:07 22.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь