Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Година спілкування «Масляна – зустріч весни»

Масляна є одним із найстаріших свят слов’янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з язичницької культури. Це смачне та неймовірно ситне свято триває цілий тиждень, який передує настанню Великого посту.

09:10 16.03.2021

Година народознавства «А у нас Масляна»

З давніх часів Масляна була одним з найбільш гучних і веселих свят. Це свято дає можливість згадати символи, повір'я і традиції народу. Годину народознавства «А у нас Масляна»  з учнями 3 класу Рудьківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів провела вчитель початкових класів Валентина Дзюбан.

08:55 16.03.2021

Тиждень української мови та літератури

Мова – це наша національна ознака, золота скарбниця душі народної, з якої ми виростаємо, якою живемо й завдяки якій маємо величне право й високу гордість іменуватися народом України.

08:50 16.03.2021

Переможці обласного етапу Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція»

Уже не перший рік вихованці Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» беруть участь і здобувають перемоги в обласному етапі Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція».

12:58 15.03.2021

День учнівського самоврядування

На один день у Козацькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме, учні закладу, які проводили уроки в класах із різних предметів. Вони готувалися й хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним. Учні ділилися враженнями, запитували один одного, розповідали про важкі та веселі моменти під час уроків. Вони ніби справжні вчителі радилися й робили висновки.

12:38 15.03.2021

Перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості «Пожежі краще запобігти!»

          З метою залучення дітей шкільного віку до вивчення та популяризації правил пожежної та техногенної безпеки, формування у них навичок обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища у період з 01 лютого по 05 березня 2021 року був проведений І етап конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну і техногенну тематику «Пожежі краще запобігти!»

15:59 11.03.2021

Відзначення 207-річниці від дня народження Тараса Шевченка

        Кожен народ має свої знакові постаті. Березневі дні ми завжди присвячуємо Тарасові Шевченку, поету, художнику, мислителю. 207 років минуло з того часу, коли українська земля подарувала світу Великого Кобзаря.

11:20 11.03.2021

До уваги директорів, учнів закладів освіти!

За ініціативи Національного банку України проводиться цикл просвітницьких заходів Global Money Week щодо питань фінансової обізнаності населення України для дітей та молоді.

15:32 10.03.2021

Віртуальна екскурсія по музеях Т.Г.Шевченка

09 березня на годині класного керівника учні 5-А класу Бобровицького ліцею (класний керівник Лариса Глушко)  здійснили віртуальну екскурсію музеями Тараса Шевченка в Україні. Познайомилися з цікавими фактами про життя поета, взявши участь у вікторині «Цікаві факти з творчості Шевченка».

12:59 10.03.2021

Фінальний етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

06 березня 2021 року на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського відбувся фінальний етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. У творчому змаганні взяли участь тридцять осіб: вісімнадцять учнів закладів загальної середньої освіти, два учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, шість студентів закладів фахової передвищої освіти та чотири студенти закладів вищої освіти. Учасникам фінального етапу конкурсу були запропоновані завдання, складені Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України.

10:56 10.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь