Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

До Міжнародного дня рідної мови

До Міжнародного дня рідної мови для учнів 5-А класу Бобровицького ліцею (класний керівник Крамаренко Людмила Михайлівна) було влаштовано цікавий та змістовний ігровий захід – квест «Подорож у країну рідної мови». Чотири команди пройшли дев'ять цікавих зупинок.

16:06 21.02.2022

День святого Валентина традиційно вважається святом усіх закоханих

Свято, яке з нетерпінням чекають, свято, яке сповнює надією і романтикою серця всіх людей, а всі слова любові, подяки, підтримки та взаєморозуміння можна перенести на папір і подарувати людині у вигляді листівки-валентинки. Вважається, що це свято відзначають уже понад 16 століть. До Дня закоханих Бобровицьким міським будинком культури  було організовано святкову дискотеку, а у КЗ "Публічна бібліотека" проведено розважальну програму "Найщиріші привітання у Всесвітній день кохання", у якій взяли участь учні 2 класу Бобровицького ліцею.

15:31 15.02.2022

СВЯТКОВУ ДИСКОТЕКУ ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ!

Кохання – це сила життя, що здатна розбити будь-які перепони. Любов дає нам наснагу жити і працювати. Бережіть цей талант і не забувайте радувати своїх рідних та близьких не лише у День Святого Валентина, але й протягом усього року.  Щиро бажаємо всім світлого, міцного кохання та запрошуємо на СВЯТКОВУ ДИСКОТЕКУ ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ!

13:23 11.02.2022

До 131-ї річниці від дня народження українського поета, перекладача, публіциста, громадського діяча П.Г. ТИЧИНИ

Тичина – педагог Якби, з якихось причин, Павло Григорович Тичина не став уславленим поетом, йому, напевне, судилось би стати видатним музикою чи художником. Якби ж, раптом, і тут не пощастило реалізувати свій багатогранний талант, з нього неодмінно вийшов би неабиякий педагог. Зрештою, він і так був великим педагогом. Пощастило Тичині, оскільки у Пісківський школі його навчала розумна, ерудована, добра й лагідна вчителька – ентузіастка народної освіти на Україні – Серафима Миколаївна Морачевська. Як згадував П.Тичина, вона була послідовницею педагогічних принципів великого педагога К.Д.Ушинського. Її уроки збуджували уяву учнів, розповіді були образні й не мали нічого спільного з казенним, нудним і нецікавим викладанням. 

16:10 27.01.2022

Новорічні та різдвяні свята – це унікальний, ні на що не схожий, час у році, коли і малеча і дорослі поринають в особливу атмосферу і дарують собі та своїм близьким позитивні емоції

Сьогодні у бібліотеці для дітей гучно та весело пройшло Свято колядок та щедрівок, на яке завітали вихованці ЗДО «Веселка» (група «Дзвіночок» та «Капітошка»). Дітлахи дарували присутнім колядки, щедрівки, різдвяні пісні, водили хороводи. З особливим теплом і натхненням була виконана колядка «Хай Ісус мале дитя». Завдяки їх чудовим виступам ми ще раз поринули у святкову атмосферу Різдвяних свят.

15:28 21.01.2022

Відбудеться концертна програма "Різдвяні зустрічі"

Запрошуємо всіх жителів та гостей громади відвідати концертну програму Бобровицького міського будинку культури!!! Ви побачите кращі зимові святкові номери та виступи гостей громади! Захід відбудеться 28.01.2022 о 17.00. Вартість квитка 30 грн (придбати квиток можна при вході концертного залу МБК).  

16:54 19.01.2022

Етногодина "Різдвяні зустрічі" у КЗ "Публічна бібліотека"

12 січня звучала колядка в стінах бібліотеки під час етногодини "Різдвяні зустрічі", на засіданні клубу "Золотий вік". Народний аматорський фольклорний автентичний колектив "Злагода" привітав присутніх гучною колядою та гарними побажаннями. Учасникам зустрічі надзвичайно сподобалася щира, душевна, а іноді і з гумором поезія, яку читав автор Григорій Лишко. На продовження заходу всі пригощалися чаєм, згадували сімейні традиції святкування різдвяно-новорічних свят, співали колядки та щедрівки.

15:07 13.01.2022

Відбулася зустріч з працівниками Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

18 листопада у Бобровицькій бібліотеці відбулася зустріч з працівниками Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Присутні дізналися про те, що таке безоплатна правова допомога та які види послуг можна отримати, які категорії осіб мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Познайомилися з тематичними буклетами системи БПД із зазначенням контактних телефонів та адреси розміщення бюро. На завершення було підписано Меморандум про подальшу співпрацю щодо проведення роз'яснювальної роботи з питань реалізації та захисту прав людини, поширенню інформаційних друкованих матеріалів, організації та проведення спільних інформаційно-просвітницьких заходів.

14:19 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь