Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

П’ятий регіональний молодіжний конкурс національно-патріотичного мистецтва «KOZAK-FEST»

Традиційний регіональний молодіжний конкурс національно-патріотичного мистецтва «KOZAK-FEST» цього року проводився в онлайн-режимі з 8 по 25 жовтня. У конкурсі взяли участь 22 учасники із сільських закладів культури, міського будинку культури та школи мистецтв. Було представлено номери у вокальному, музичному, розмовному та хореографічному жанрах. Згідно умов конкурсу учасники розділялися на три вікові категорії: від 12 до 15 років, від 12 до 21 року та від 22 до 30 років.

15:32 01.11.2021

Проведено семінар працівників закладів відділу культури та туризму міської ради

8 жовтня на базі Щаснівського сільського будинку культури було проведено семінар працівників закладів відділу культури та туризму міської ради. Директор Щаснівського сільського будинку культури Валентина Дубок, бібліотекар бібліотеки-філіалу №25 Валентина Точка та староста села Алла Костюк радо зустріли всіх учасників семінару, розповіли про пророблену роботу та побажали плідної праці на благо розвитку культури. Начальник відділу культури та туризму міської ради Людмила Луценко, підвела підсумки роботи за 9 місяців. Дала загальну оцінку діяльності клубних закладів, акцентувала увагу на важливості спільної роботи працівників культури та громади, ознайомила зі змінами, що стосуються роботи клубних установ, зміцнення матеріально-технічної бази, благоустрою територій біля установ, пам’ятників та пам’ятних місць.

13:48 13.10.2021

Сердечно вітаємо всіх представників музичної спільноти з Міжнародним днем музики

Це свято знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Адже мову музики розуміють всі незалежно від національності, віку та суспільного статусу. Щира подяка музичним колективам, їх керівникам, композиторам, викладачам школи мистецтв, усім Вам, талановиті колеги, бо це Ви даруєте незабутні хвилини спілкування з цим прекрасним, вічним, неповторним мистецтвом. Нехай на струнах Вашої душі звучать лише мажорні мелодії, а натхнення буде супутником всюди, чим би Ви не займалися.

09:36 01.10.2021

Шановні бібліотекарі!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек, яке відзначається 30 вересня. Нелегкі часи переживає бібліотечна справа. Довгий і важкий час пройдено, багато ще потрібно зробити. Статус бібліотеки, її добру славу створюють її співробітники. Бо бібліотека – це не тільки багаті книжкові фонди і нові технології це, насамперед, люди. Величезна подяка і вдячність всім працівникам бібліотек за самовіддану працю. Ви несете читачам, радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Нехай Ваша працьовитість та професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого краю, а праця хранителя людської мудрості завжди користується заслуженою повагою у суспільстві і знаходить вдячний відгук у людських серцях.

09:36 30.09.2021

Проведено урок-квест «За мир в усьому світі!»

21 вересня, коли всі люди Землі відзначають Міжнародний день миру, до КЗ "Публічна бібліотека" завітали учні 5-б класу Бобровицького ЗЗСО I-III ступенів разом з класним керівником Наталією Мазковою на урок-квест «За мир в усьому світі!». Бібліотекар розповіла дітям історію виникнення цього свята, про емблему миру, про символ міжнародної солідарності всіх людей світу «Дзвін миру», який було відлито з тих монет, які пожертвували діти всіх континентів. Учасники квесту взяли участь у акції "Голубко біла, ти лети у світ, хай буде мир у нашій Україні" прикрасивши ялинку біля бібліотеки паперовими птахами.

16:22 22.09.2021

Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов’їну…

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Цього року наша держава святкує свою 30-річницю дня народження. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, та силу духу. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі.

15:14 20.08.2021

Моє село – окраса України, це часточка моєї Батьківщини

   У суботу 14 серпня  Марківецький сільський будинок культури у своїх стінах, як завжди, зібрав велику і дружню родину для святкування Дня села.      Офіційну частину розпочали з вітань.Зі щирими словами привітань та побажань до присутніх звернулися депутат, секретар Бобровицької міської ради Геннадій ІВАНЮК, заступник директора ТОВ «Земля і Воля» Олександр ШВАЧАЧ, член Ради суддів України, член ради юристів України, колишній голова Київського апеляційного господарського суду, земляк Андрій ПІНЧУК, полковник СБУ Василь ЗАБОЛОТНІЙ, методист Бобровицького міського Будинку культури Тетяна ПАСЄЧНИК.

12:52 19.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь