A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Серіали про цифрову фінансову грамотність на платформі Дія.Цифрова освіта

Дата: 19.12.2022 16:17
Кількість переглядів: 58

Сьогодні, щоб розрахуватися за продукти в супермаркеті, сплатити комунальні послуги або взяти кредит, достатньо зробити кілька кліків у смартфоні. Після початку повномасштабної війни навички в користуванні цифровими фінансами стали не просто елементом зручності, а необхідністю: переказ коштів фахівцям, які працюють віддалено, фінансова допомога родичам в іншій області тощо. Тому, якщо ви або ваші рідні ще новачки в електронних грошах, пропонуємо переглянути серіали про цифрову фінансову грамотність на платформі Дія.Цифрова освіта.

Разом із Василем Вірастюком, заслуженим майстром спорту України, ви дізнаєтесь, як безпечно сплачувати комунальні послуги, залишаючись вдома, за допомогою онлайн-сервісів: Portmone.com, сайту комунального підприємства, застосунку Приват24 та на сайту Ощадбанку.

Цей освітній серіал допоможе сформувати сімейний бюджет, розрізняти дебетову та кредитну картки, ознайомитися з особливостями кредитів і депозитів, дізнатися про валютний рахунок та онлайн-банкінг.

Під час перегляду ви розглянете реальні життєві ситуації: як планувати бюджет та заощаджувати, як відкласти кошти та накопичити на омріяну річ, як користуватись кредитним лімітом і не сплачувати відсотки тощо.

Ви дізнаєтесь, як обирати банк, визначати найкращий вид кредиту для вас, що потрібно знати про депозит, як захиститись від шахраїв і вирішувати кредитні спори з колекторами.

Переглянути серіали безоплатно можна на платформі osvita.diia.gov.ua

Крок за кроком до цифрової свободи

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь