Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Скажи чесно, ти як? Ольга Бутко

Скажи чесно, ти як? Ольга Бутко

Українські зірки та телеведучі розповіли про свої відчуття та емоції, які переживають через вторгнення Росії. Також вони поділилися швидкими техніками з підтримки себе та інших, які кожен може використовувати у повсякденному житті. Як турбуватися про себе та тих, хто поруч, у періоди стресу – дізнайся за посиланням https://bit.ly/3WKwiAS Підготовлено у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської щодо створення Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки. За підтримки Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

10:10 26.11.2022

Візит до Бобровицького ЗЗСО №1

Візит до Бобровицького ЗЗСО №1

25 листопада в.о. міського голови Геннадій Іванюк, начальник відділу освіти Валентина Мартишевська та представник Ніжинської військової адміністрації Тетяна Липко відвідали Бобровицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1. Директор Віта Лисенко ознайомила представників влади з роботою опорного закладу та його матеріально-технічним забезпеченням. У ході візиту відвідали відремонтоване укриття, яке використовують здобувачі освіти та педагоги у випадку повітряної тривоги.

16:26 25.11.2022

«Пам’ятаємо Голодомор! Зупинимо геноцид!»

«Пам’ятаємо Голодомор! Зупинимо геноцид!»

25 листопада, за участі керівництва міської ради, працівників апарату та структурних підрозділів міської ради, на пагорбі Слави біля пам’ятника жертвам Голодомору проведено мітинг-реквієм «Скорботна свічка пам’яті стоїть» до Дня пам’яті жертв голодоморів. Українська нація пережила це лихоліття, вона вистояла та зберегла свою ідентичність. Обов'язок кожного з нас пам'ятати про страшний злочин ХХ століття та шанувати загиблих.

14:30 25.11.2022

«Пам’ятаємо! Єднаймося! Переможемо!»

«Пам’ятаємо! Єднаймося! Переможемо!»

У останню суботу листопада ми разом із українцями всього світу вшануємо пам'ять жертв голодоморів. Трагедії Голодомору 1932 – 1933 років в Україні – геноциду Українського народу, голодоморів 1921 – 1922 років та 1946 – 1947 років, їх умисний характер та штучну природу. Хочеться акцентувати подібність дій московського режиму у здійсненні геноциду проти Українського народу шляхом винищення його голодом у ХХ столітті і спробами винищити фізично нині, у ході війни проти України у ХХІ столітті. Дії російської федерації геноцидного характеру проти українців – це не що інше, як пряме продовження політики російських більшовиків щодо знищення нашого народу.

08:05 25.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь