Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відкриття STEM-лабораторії у Рудьківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Дата: 14.02.2024 17:16
Кількість переглядів: 43

14 лютого на базі Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася нарада директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Гостями освітянського заходу були: Юлія Петренко, заступник міського голови, Сергій Гунько, координатор з цифровізації регіонів Програми EGAP, Юлія Масляна, регіональний куратор програми EGAP в Чернігівській області, Галина Прищеп, староста Рудьківського старостинського округу, Олена Дурицька, в.о.начальника відділу освіти, Тетяна Скакун, директор Рудьківського ЗДО «Котигорошко».

Присутнім презентувалася STEM-лабораторія як навчальний кабінет, укомплектований усім необхідним для роботи над проєктами за концепцією STEM.

Марина Солдатова та Дарина Пастух, педагоги закладу, розповіли про участь у конкурсі «Назад у майбутнє: моя школа у 2033 році», за результатами якого виграли грант - STEM-лабораторію. Вони  презентували роботу гуртків «Робототехніка» та «3D моделювання. Робототехніка». Також представили  проєкти «Розумний дім», «Колісний робот» та «Робопси», створені за допомогою набору Lego education «Наука і технологія», «Lego education Spike Prime», продемонстрували основи роботи з навчальними засобами mozaBook та mozaWeb.

Директор школи Наталія Данько поділилася з колегами досвідом управлінської діяльності, висвітлила роботу педагогічного колективу,  презентувала функціонування в закладі загону «Ватра» та надання ним волонтерської допомоги.

За результатами наради керівники закладів переконалися, що сучасна техніка та технології зацікавлюють здобувачів освіти до навчання, а педагогічні працівники самовдосконалюються та самореалізуються у сучасному світі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано