Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Освітяни взяли участь у благодійному ярмарку та обговорили актуальні питання на нараді

Дата: 25.01.2024 15:40
Кількість переглядів: 145

Проведення благодійних ярмарків стало доброю традицією в освітян Бобровицької громади. Спільною метою є допомога нашим захисникам. 24 січня в Озерянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів під гаслом «Усе тут моє, бо зветься Україна» відбувся традиційний благодійний ярмарок, на який завітали Юлія Петренко, заступник міського голови, Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти, Сергій Гавриленко, староста села, головні спеціалісти відділу освіти, консультанти «Центру професійного розвитку педагогічних працівників», директори закладів освіти, батьки дітей, жителі села.

Під час благодійного заходу було зібрано 26 000 грн. на допомогу ЗСУ. Зазначимо, що Озерянський заклад освіти активно допомагає Збройним силам України від початку воєнних дій: плетуть сітки, збирають продукти харчування, теплі речі, виготовляють окопні свічки, проводять ярмарки та благодійні акції. Протягом 2022-2023 років вони вже зібрали та передали захисникам 106 760 грн. 

Після завершення благодійного заходу освітяни провели робочу нараду, на якій обговорили важливі питання. Свої рекомендації та пропозиції керівникам закладів освіти надали: Антоніна Демченко, заступник директора відділу управління системою якості Ніжинської міжрайонної державної лабораторії, Роман Дуб, заступник начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Ніжинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, Леся Мусієнко, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ніжинського районного ГУДПСС.

Юлія Петренко, заступник міського голови, розповіла присутнім про проєкти, в яких бере участь Бобровицька громада та закликала керівників закладів освіти активізувати роботу освітян з цього питання.

Начальник відділу освіти Валентина Мартишевська акцентувала увагу на  реформуванні шкільного харчування. Відмітила, що новацій має зазнати не тільки склад шкільного меню та рецептура приготування, але й форми організації харчування, обладнання харчоблоків та роботи з постачальниками, а також підходи щодо формування культури здорового харчування у школярів, як наскрізної компетенції Нової української школи.

Зустріч була змістовною та емоційною.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано