A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» вітає з нагоди Дня Соборності України

Дата: 22.01.2024 16:17
Кількість переглядів: 62

День Соборності України – свято національної єдності! 22 січня ми відзначаємо особливе свято – День Соборності України! Саме цього дня, 105 років тому, було проголошено Акт Злуки двох Республік, який увійшов в історію українського народу як свято національної єдності. Соборність - це не лише про об’єднання земель, а й про згуртованість народу.

Українці знають, як протистояти ворогу та як важливо бути в єдності. З 2014 року ми стоїмо на захисті наших кордонів, виборюємо свободу та незалежність! Лютий 2022 року - повномасштабне вторгнення, яке назавжди змінило наше життя, наші пріоритети та цінності. Ми почали бачити та радіти таким простим речам - блакитному вогнику в домівках, запашній вечері, теплу в будинку та змозі бути разом за родинним столом. Задля цього, герої енергетичного фронту, невтомно працюють – цілодобово, без вихідних, без відпочинку. Боремось усі — на усіх напрямках бойових дій та кожен на своєму фронті, проти неволі.

Чим більше єдності в наших душах, тим відчутніша поразка наших ворогів. Ми стоїмо, допоки ми єдині. Саме в цьому наша сила й міць – те, завдяки чому ми вистояли та будемо стояти далі, виборюючи нашу свободу та Перемогу! І нехай повномасштабна єдність українців буде завжди, тримаймо один одного, задля збереження України: соборної, самостійної, сильної.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь