Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Відділення Національної служби посередництва і примирення інформує

Національна служба посередництва і примирення (далі – НСПП) є постійно діючим державними органом, створеним Президентом України відповідно до Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" для попередження, прогнозування та сприяння врегулюванню колективних трудових спорів (конфліктів).

10:58 13.07.2021

Зміна реквізитів АТ "Чернігівгаз"

АТ «Чернігівгаз» повідомляє, що з 01.07.2021 року було змінено реквізити для здійснення розрахунків (пільг та субсидій) за послуги з розподілу природного газу :  АТ «Чернігівгаз» Код ЄДРПОУ 03358104 IBAN UA 43 300647 00000 26002001158347 АБ «Кліринговий Дім»

09:50 09.07.2021

АТ «Чернігівгаз»: Вчасне технічне обслуговування внутрішніх газових мереж рятує життя

«Подбай про безпеку» - газовики пропонують клієнтам технічне обслуговування внутрішніх газових мереж за акційною ціною – 300 грн на рік. Витоки газу є основною причиною викликів 104, і є вкрай небезпечними для здоров’я.

14:49 08.07.2021

Вартість газу за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» у липні залишиться на рівні 7,99 гривень за куб

На тлі зростання вартості блакитного палива на енергетичних ринках тариф «Твій газ Рівномірний платіж» залишається острівцем стабільності. У липні ціна газу за цим тарифом не зростатиме. Для тих, хто приєднається до комерційної пропозиції в липні, як і для підписників тарифу в травні-червні, вартість палива залишиться незмінною — 7,99 грн за кубометр.

16:30 30.06.2021

Вже у липні 2021 року Держпраці у взаємодії з Державною податковою службою розпочне інспектування з питань виявлення не задекларованих працівників

Управління Держпраці у Чернігівській області повідомляє, що під час формування Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік було узгоджено механізм спільної роботи ряду державних органів, у тому числі Держпраці та ДПС, щодо реалізації спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

14:52 29.06.2021

Профілактика кишкових інфекцій та харчових отруєнь в літню пору

В наш час кишкові інфекції залишаються однією з найактуальніших проблем, особливо в спеку. В цей період спостерігається підвищення рівня захворюваності на гострі кишкові інфекції, адже підвищена середньодобова температура повітря є сприятливою умовою для  розмноження бактерій.       Найбільш небезпечні продукти харчування для розвитку інфекції — це багатокомпонентні салати (у першу чергу заправлені майонезом і сметаною), кондитерські вироби з кремом, вироби з рубленого м'яса (котлети, рулети, паштети), холодець та інші. На поверхні неретельно вимитих фруктів та овочів можуть знаходитися збудники інфекційних захворювань.

15:19 24.06.2021

В е-лікарняному оновились причини непрацездатності

Матеріальне забезпечення застрахованим особам по е-лікарняних необхідно оформлювати за формою заяви-розрахунку, врахувавши, що у е-лікарняного відсутня серія, але йому присвоюється унікальний номер, та в е-лікарняному оновились причини непрацездатності. У заявах-розрахунках по листках непрацездатності на паперових бланках коди причин непрацездатності залишаються без змін.

15:08 22.06.2021

Тариф «Твій газ На Зиму» заморожено

Анонсований у квітні тариф «Твій газ На зиму» (торік акція «Твоя Енергонезалежність») у цьому сезоні запущений не буде. Причина «заморожування» тарифу — стрімке зростання вартості природного газу як в Україні, так і в Європі. Від моменту запуску річних тарифів на газ вартість блакитного палива невпинно зростала, у червні на Українській енергетичній біржі ціна збільшилася на 30 % до 12,14 гривень за кубометр (середньозважена ціна з ПДВ на умовах післяплати). Водночас, на нідерландському хабі TTF приріст вартості блакитного палива склав 23% і становить на сьогодні 28,13 євро за Мегават/год. Зростання ціни газу триває, незважаючи на закінчення опалювального сезону і низьку активність закачування ресурсу до підземних сховищ.

08:35 18.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь