A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

«Ми всі маємо допомагати переселенцям, бо на їхньому місці міг опинитися кожен з нас»

Так на «круглому столі», що відбувся сьогодні в Чернігівській філії Чернігівського обласного центру зайнятості, сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник. Участь у заході, який пройшов у рамках всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», взяли представники місцевої влади, служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці.

16:48 19.09.2023

Бізнес на новому місці – цілком реально…

Про це красномовно свідчить історія переселенки Євгенії Голуб, яка скористалася можливістю отримати мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» та відкрила експрес-перукарню. Вона переїхала до Чернігова з прикордонної Семенівки. Там 13 років мала власний перукарський бізнес, чоловік також був при роботі, разом виховували 4-х дітей і виїжджати нікуди не збиралися. Наважилися лише тоді, коли у сусідський двір, за 30 метрів від їхнього будинку, прилетіло…

16:39 19.09.2023

ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ НАВЧАННЯ ДЛЯ ОСІБ 45+

Шановні роботодавці! Чернігівська обласна служба зайнятості пропонує вашому персоналу отримати ваучер для навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття

16:21 14.09.2023

ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ПЕРЕПІДГОТОВКА ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗАРЕЄСТРОВАНИХ БЕЗРОБІТНИХ

Чернігівська обласна служба зайнятості пропонує отримати сертифікат на навчання для зареєстрованих безробітних за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття:

16:18 14.09.2023

Служба зайнятості компенсує витрати на заробітну плату у разі працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

Порядок здійснення заходів сприяння зайнятості, повернення коштів, спрямованих на фінансування таких заходів, у разі порушення гарантій зайнятості для внутрішньо переміщених осіб, затверджений постановою КМУ від 08.092015р. № 696. Компенсація витрат на оплату праці роботодавцю (але не вище двох розмірів мінімальної заробітної плати – 13400 грн.) надається за умови працевлаштування зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб за направленням служби зайнятості за строковими трудовими договорами і збереження гарантій зайнятості таких осіб протягом періоду, що перевищує тривалість виплати у 2 рази.

16:16 14.09.2023

Шановні роботодавці!

З 29 січня 2023 року набрали чинності зміни до Закону України «Про зайнятість населення», які в тому числі гарантують роботодавцям компенсаційні виплати у різних розмірах та різної тривалості залежно від категорії працівників, яких вони приймають на роботу.

16:15 14.09.2023

Ти як?... Служба зайнятості пропонує базовий курс самодопомоги

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості проводять тренінги для безробітних та шукачів роботи на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

16:09 14.09.2023

Увага! Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен»

Державна служба зайнятості долучилася до проведення інформаційної кампанії, ініційованої Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, яка триватиме упродовж вересня-жовтня поточного року. Мета – збільшити кількість внутрішніх переселенців, які знайшли роботу.

13:08 14.09.2023

Ваучер на навчання… Не втрать свій шанс почати нову сторінку життя

У поточному році ваучери на навчання від обласної служби зайнятості вже отримали 298 мешканців області, серед яких 19 внутрішньо переміщених осіб. Основна мета видачі – підвищення конкурентоспроможності та розширення можливостей для працевлаштування.   Ваучер – це документ, який дає право безоплатно пройти навчання за однією із 123 професій та спеціальностей із затвердженого Переліку.   За ваучером можна здобути як робітничу професію, так і вищу освіту або підвищити кваліфікацію. Професію чи спеціальність, заклад освіти людина вибирає самостійно. Наші громадяни за ваучерами вчаться на електрогазозварників, електромонтерів, водіїв, трактористів, машиністів крану автомобільного, слюсарів колісних транспортних засобів, монтажників гіпсокартонних конструкцій, а також за спеціальностями «Психологія», «Харчові технології», «Автомобільний транспорт», «Туризм».  Переселенці ж для навчання обрали професії кухара, кондитера, машиніста-кочегара котельні, а також спеціальності «Агрономія», «Соціальна робота», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Психологія», «Дизайн».   Отож, шансів почати нову сторінку життя багато. Не втрать свій! Для отримання ваучера не потрібно реєструватися безробітним, а подати  заявку можна як при відвідуванні центру зайнятості, так і онлайн

11:12 13.09.2023

Де робити, аби добре заробити на Чернігівщині

На початок вересня середня заробітна плата вакансій, зареєстрованих в обласній службі зайнятості, становить 9 156 гривень. Проте деякі роботодавці готові платити й 35 тисяч гривень на місяць. Так, станом на 8 вересня 2023 року в області налічується 792 вакансії. З них високооплачувані:

09:20 11.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь