A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

Допомога по частковому безробіттю: у вас є 90 днів на її отримання

Для збереження робочих місць та підтримки працівників у разі вимушеного скорочення робочого часу, служба зайнятості надає роботодавцям допомогу по частковому безробіттю. Порядок її отримання врегульований постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 702 https://t1p.de/zawha.

09:36 26.01.2024

Професійне навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни: як це діє

Учасники бойових дій та люди з інвалідністю унаслідок війни можуть безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію. Таку можливість їм надає служба зайнятості.

09:45 24.01.2024

8400 вакансій подали роботодавці області до служби зайнятості торік

Найбільше вакансій пропонувалося на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, сільському господарстві, сферах освіти, державного управління та охорони здоров’я. Найменше – у сферах інформації та телекомунікації, фінансової та страхової діяльностей, операцій з нерухомим майном. Така ж тенденція зберігається і на початку нинішнього року. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.

08:21 22.01.2024

Масштабувати квітковий бізнес допомогла єРобота

Його бізнес дарує людям радість, позитивні емоції та гарний настрій, яких так не вистачає у цей непростий час. Букетами з майстерень Олексія Скоробогатька вітають на свята своїх рідних чернігівці, купують, щоб потішити близьких, їх замовляють з доставкою по місту люди, які виїхали за кордон, та наші захисники, котрі наразі далеко від дому боронять Батьківщину. Відкрити рік тому нову крамницю підприємцю допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота.

11:18 19.01.2024

Підтримка ветеранів війни: від діалогу до працевлаштування

Щоб допомогти ветеранам війни адаптуватися до мирного життя, знайти роботу і побудувати кар’єру, служба зайнятості пропонує їм низку дієвих послуг та заохочує роботодавців працевлаштовувати таких громадян.

12:11 17.01.2024

Служба зайнятості – переселенцям

Впродовж 2023 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 860 внутрішніх переселенців. Зокрема, роботу на Чернігівщині знайшли 213 безробітних з цієї категорії громадян. Переселенці працюють в аграрному секторі, на підприємствах легкої та харчової промисловості, торгівлі, комунального господарства, у галузях освіти, охорони здоров’я, державного управління, культури і мистецтва тощо. Серед працевлаштованих – водії, менеджери, адміністратори, продавці, касири, швачки, бухгалтери, економісти, кухарі, пекарі, слюсарі, маляри, столяри, лікарі, медсестри, вихователі, інженери тощо.

14:18 15.01.2024

«Армія відновлення»: Чернігівщина в ТОП областей з найбільшою кількістю залучених безробітних

Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник на брифінгу в обласній військовій       адміністрації. За її словами, Чернігівщина – одна з перших серед областей України долучилася до реалізації урядового проєкту «Армія відновлення», який пропонує механізм  залучення незайнятих трудовою діяльністю громадян, до суспільно корисних робіт, які в умовах воєнного стану мають оборонний характер або ж слугують для ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, задоволення потреб Збройних Сил України та сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та життєдіяльності населення.  

11:10 15.01.2024

ТОП 10 актуальних вакансій на початок року

Шукаєте роботу? Серед наявних у базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. До переліку актуальних пропозицій на початок року увійшли:

16:03 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь