A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

#економіка_ другийфронт

Шановні роботодавці! Запрошуємо вас до співпраці. Чекаємо у будь-якому структурному підрозділі обласної служби зайнятості. Що пропонуємо? Перш за все – якісний та оперативний підбір персоналу. Маємо найбільшу базу шукачів роботи. Усі резюме - за посиланням: https://is.gd/lu5heP Підписку на вакансії за галуззю або регіоном можна здійснити через бот @DCZworknowbbot

16:45 14.11.2023

Новий професійний старт для переселенця

Через війну в Україні чимало людей покинули рідні домівки та перебралися у порівняно безпечні населені пункти, подалі від постійних обстрілів. Один з них – Вадим Єлізаров – переселенець зі сходу країни, наразі працює на  КП «Городнянський ЖЕД», куди його оперативно працевлаштували після проходження стажування  фахівці служби зайнятості. Попередньо вони допомогли чоловікові розірвати трудові відносини з роботодавцем – згідно з чинним законодавством це сьогодні можна зробити в односторонньому порядку, подавши до центру зайнятості відповідну заяву. 

15:25 01.11.2023

Зросла в 1,5 рази оплата праці за виконання суспільно корисних робіт

Кабмін підвищив оплату праці за виконання суспільно корисних робіт в рамках проекту “Армія відновлення” в півтора раза - до 10 050 грн. Зміни передбачені постановою Кабміну від 27 жовтня 2023 р. N 1119 "Про внесення змін до Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану", яка набрала чинності 31 жовтня 2023 року.

09:34 01.11.2023

До плетіння маскувальних сіток для ЗСУ долучаються безробітні

Це один з видів суспільно корисних робіт, які організовуються в області  службою зайнятості спільно з громадськими та благодійними організаціями. На роботи з плетіння маскувальних сіток у цьому році видано більше 500 направлень безробітним громадянам у 17 ОТГ області, найбільше – у Чернігівській, Борзнянській та Куликівській.

12:12 31.10.2023

Тримаємо економічний фронт разом!

Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Так, ТОВ «Чернігівський автозавод», незважаючи на отримані торік колосальні збитки та руйнування, що сталися внаслідок проведення активних бойових дій на околицях обласного центру, відновив виробництво і нині потребує кадрів. Підприємству потрібні слюсарі-електромонтажники, електрогазозварники, інженери з якості, слюсарі зі складання металевих конструкцій, маляри, інженери-конструктори, електрозварники на автоматичних та напівавтоматичних машинах, слюсарі з механоскладальних робіт, вантажники.

11:38 30.10.2023

Шлях до роботи переселенки з Соледару: від суспільно корисних робіт до офіційного працевлаштування

Анастасія Зелена переїхала на Чернігівщину в село Гнідинці Варвинської ОТГ з міста Соледар Донецької області. Працевлаштуватись на новому місці їй допомогла служба зайнятості, хоча шлях до постійної роботи був непростим. До початку повномасштабного вторгнення вона працювала продавцем продовольчих товарів. Після переїзду була згодна на будь-яку роботу, яка приносить стабільний заробіток. Адже молода жінка одна виховує 4-річну доньку. Оскільки підходящих пропозицій постійної роботи не було, їй запропонували долучитися до «Армії відновлення». Так, весну і літо цього року Анастасія пропрацювала на суспільно корисних роботах, де плела маскувальні сітки для наших захисників.

14:20 26.10.2023

Завдяки реалізації програми «Власна справа» на Чернігівщині буде створено понад 400 робочих місць

Це є ключовою вимогою програми  «Власна справа» урядового проєкту єРобота, за якою на започаткування або розвиток бізнесу можна отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн залежно від кількості створених робочих місць (одного-двох). За час дії програми вже майже 200 мешканців області отримали позитивні рішення щодо грантових коштів. Загальна сума фінансової підтримки від держави  склала 45,6 млн грн. Їхні бізнес-плани передбачають створення 419 робочих місць.

11:01 25.10.2023

єРобота: неподалік Чернігова з’явилася куряча еко-ферма «Ходора»

На фермі для пернатих передбачений цілий будинок і поряд чимала територія для вигулу. Курятник обладнаний вентиляцією, світлом, лампами для обігріву, зручними годівничками, автоматичними поїлками, спеціальними гніздами з яйцезбірниками, дерев’яними сідалами. Такі «віп» умови для курей створила чернігівка Олександра Фриз завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

16:46 24.10.2023

Швейне підприємство «ForwardTex» на шляху до власного бренду…

Для цього чернігівський підприємець Максим Гладченко використовує всі можливості. Завдяки участі у програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота  він розширив свій швейний бізнес, придбав нове обладнання, сировину та дав роботу ще 2-м працівникам. Максим за освітою юрист, був держслужбовцем, потім з 2017 року зайнявся продажем трикотажного одягу. Саме тоді з’явилася ідея відкриття швейного цеху, на реалізацію якої довелося пожертвувати власним автомобілем. Виручені від продажу кошти допомогли стартувати – починав з однієї швейної машинки, готову продукцію реалізовував у торговому наметі на ринку, а у 2019 році разом з дружиною в орендованому приміщенні відкрив швейне підприємство, на якому до сьогодні, вже з 10-ма найманими працівницями, шиють трикотажний одяг на замовлення відомих українських брендів. В асортименті – спортивні костюми, шорти, футболки, світшоти, худі, спідня та термобілизна тощо.

14:47 19.10.2023

Завдяки службі зайнятості у переселенки з Донеччини нова професія і робота

На Чернігівщині цього року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано близько 170 переселенців. Серед них Надія Зелена. До початку повномасштабного вторгнення вона працювала машиністом розфасувально-пакувальних машин на державному підприємстві "Артемсіль". Через війну переїхала на Чернігівщину в село Гнідинці Варвинської ОТГ. На новому місці жінка звернулася до служби зайнятості по допомогу в пошуку роботи. Оскільки з останнього місця праці Надія звільнена не була, фахівці служби запропонували їй припинити трудовий договір в односторонньому порядку. Це наразі передбачено чинним законодавством.

12:51 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь