A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

До уваги роботодавців!

З 1 січня 2024 року вступили в силу нові норми компенсації за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю І та ІІ груп: до 106,5 тис. грн – для особи з інвалідністю I групи (15 мінімальних зарплат); до 71 тис. грн – для особи з інвалідністю ІІ групи (10 мінімальних зарплат).

11:12 08.01.2024

Збільшено компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО

Внесено зміни до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (постанова КМУ від 27 грудня 2023 року № 1390 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення”).

09:37 05.01.2024

Діє програма безкоштовної профтехосвіти для УБД – на вибір 95 робітничих професій та 365 програм підвищення кваліфікації

Державна служба зайнятості реалізує експериментальний проєкт із організації професійного навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни. Таке навчання здійснюється для здобуття професії чи підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

09:15 04.01.2024

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу діють

Програма "Власна справа" урядового проєкту єРобота діє вже більше року (з липня 2022 р.). За цей час вже 260 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 61,8 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області майже 600 нових робочих місць.

11:36 01.01.2024

Повернутися до трудової діяльності ветеранам війни допоможе служба зайнятості

Кожен ветеран війни повинен мати широкий спектр можливостей для успішної реінтеграції у цивільне життя і якнайшвидшого повернення до трудової діяльності. Для цього у службі зайнятості пропонують низку дієвих послуг, а саме: - Допомогу в пошуку роботи. Щоб знайти роботу, треба звернутися до найближчого центру зайнятості, зручного для відвідування, незалежно від місця реєстрації. Можна шукати роботу й самостійно, скориставшись  онлайн сервісами, зокрема Єдиним порталом вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua/ , чат-ботами у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot та Viber http://www.viber.com/dczworknowbot  

09:48 29.12.2023

Робота є на Чернігівському хлібокомбінаті!

Підприємству потрібні пекарі, формувальники тіста, водії, технік-технолог. Своїм працівникам роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, гідну зарплату та повний соціальний пакет. А це - оплачувані лікарняні та відпустки (щорічні основні, додаткові соціальні, за шкідливі умови праці та ненормований робочий день), додаткова оплата вечірніх та нічних годин роботи, доставка на роботу працівників, які працюють у нічний час тощо. Працевлаштуватись можуть не лише чернігівці, а й жителі інших населених пунктів. У разі потреби працівникам надається кімната в гуртожитку. Графік роботи на хлібокомбінаті позмінний.

17:51 25.12.2023

Державній службі зайнятості – 33!

21 грудня 2023 року виповнюється 33 роки від дня створення державної служби зайнятості. Для її працівників – це не лише свято, а й нагода підвести підсумки та окреслити нові орієнтири на майбутнє. «В існуючих воєнних реаліях служба зайнятості довела, що здатна оперативно реагувати на всі зміни та виклики і пропонувати своїм клієнтам дієві послуги», - сказала директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник під час наради з колективом.

10:42 21.12.2023

«Армія відновлення»: Чернігівщина в ТОП областей з найбільшою кількістю залучених безробітних

За інформацією Державного центру зайнятості, станом на 18 грудня 2023 року до участі в "Армії відновлення" долучилися українці та українки з 19 регіонів. На виплату заробітної плати за участь у суспільно корисних роботах з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття профінансовано більше 0,5 млрд грн.

13:04 19.12.2023

Жінка має бути економічно незалежною

Це головний лейтмотив форуму «Економічне наснаження вразливих жінок задля подолання гендерно зумовленого насильства та відбудови України», який відбувся днями в Києві. Він зібрав на одному майданчику представників та представниць уряду, Верховної Ради, органів місцевого самоврядування, державних та приватних компаній, посольства Великої Британії та Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA). Участь у заході взяли і представники Державної служби зайнятості, зокрема директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.

13:01 19.12.2023

ТОВ «Добродія Фудз» запрошує на роботу

Підприємству потрібні укладальники-пакувальники, оператор механічного подавання суміші, апаратник оброблення зерна, вантажник. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування та дотримання соціальних гарантій. Режим роботи – позмінний. Підприємство, що розташоване поблизу Чернігова в селищі Михайло-Коцюбинське, забезпечує розвозку працівників власним транспортом до міста та навколишніх сіл.

11:56 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь