A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

В міській бібліотеці цікаво і найменшим відвідувачам.

Дата: 14.03.2023 16:30
Кількість переглядів: 59

На сьогодні війна зачепила усі без винятку сфери суспільного життя і торкнулася кожного громадянина України. У такі нелегкі часи бібліотеки та бібліотекарі громади шукають рішення існуючих викликів, намагаючись бути потрібними жителям Бобровиччини та водночас комунікативними і креативними осередками у громаді.
  Аналізуючи значну роботу творчого простору бібліотеки для дорослих та бібліоняні бібліотеки для дітей за 2022 рік, ми прийняли рішення про створення подібних просторів у бібліотеках сіл, де послугами бібліосаду могли б скористатися батьки, спокійно залишаючи на деякий час дітей, а бібліотекарі - організувати цікаве дозвілля.

Тому пропонуємо усім небайдужим жителям громади долучитися до створення таких просторів у своїх населених пунктах. Якщо у вас вдома є цікаві книги, ігри та іграшки, якими вже не користуються ваші діти, то подаруйте їх бібліотеці. Чи, можливо, у вас є цікаві креативні ідеї, які ми зможемо спільно втілити в життя – тоді вам до нас. Наші двері і серця завжди відкриті до співпраці.

А сьогодні у нашу Бібліоняню завітали наші наймолодші користувачі. Матусі дітлахів впевнені, що віднайшли нову, цікаву територію для своїх діточок.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь