A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Серіали з психологічної допомоги

Дата: 24.10.2022 14:02
Кількість переглядів: 61

Стрес, тривога та виснаженість — це не норма . Піклуйтеся про свій моральний стан своєчасно. На платформі Дія.Цифрова освіта доступні 3 освітні серіали з психологічної допомоги. Переглянувши їх, ви навчитеся підтримувати не лише свій ментальний стан, але й стабілізувати переживання інших.

У курсі психологи сформулювали корисні поради, які допоможуть кожному подолати виснаження, спустошення, втому, тривогу й напругу. Ви дізнаєтеся, як допомогти близьким та рідним підтримувати здоровий психічний стан в умовах війни.

Важко впоратися з емоціями, відчуваєте глибоку втому та вигорання через волонтерство або додаткові робочі завдання? Цей серіал — наступний у циклі турботи про себе для спільної оборони країни.

Пережитий травматичний досвід може стати причиною розвитку посттравматичного стресового розладу (ПТСР). Детальнішу інформацію про техніки, які допоможуть зняти перші симптоми та запобігти згубним наслідкам, ви дізнаєтеся в освітньому серіалі.

Усі серіали безоплатні та доступні на платформі https://osvita.diia.gov.ua

Курси Міністерства цифрової трансформації України створено в межах ініціативи першої леді України з розробки Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, за підтримки проєктів ПРООН в Україні «Права людини для України», який впроваджується та фінансується Міністерством закордонних справ Данії, та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується за фінансової підтримки Швеції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь