Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Наша громада розпочала роботу над створенням Стратегії розвитку

Дата: 24.07.2024 15:35
Кількість переглядів: 74

Розроблення Стратегії розвитку нашої громади є однією з активностей у рамках проєкту Good Governance Fund «Регіональне Відновлення», що фінансується UK International Development від уряду Великої Британії. Імплементатори проєкту — Abt Global та KPMG в Україні.

Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи в онлайн форматі, на якому обговорено деталі проєкту,  основні напрямки роботи, першочергові кроки та завдання членів робочої групи.

Довідково: Стратегія розвитку територіальної громади – це документ стратегічного планування державної регіональної політики, що визначає стратегічні, оперативні цілі та завдання для сталого розвитку територіальної громади, розробляється на період реалізації Державної стратегії регіонального розвитку та відповідної регіональної стратегії розвитку.

На етапі обговорення даного стратегічного документа будуть визначатися сильні та слабкі сторони, перспективи та ризики розвитку громади, окреслюватимуться сценарії та стратегічне бачення розвитку, визначатимуться пріоритетні стратегічні цілі та проєкти.

 Робота над документом триватиме до кінця вересня 2024 року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано