Бобровицька міська рада
Чернігівська область

4,8 тис. пропозицій роботи налічувалося у базі вакансій обласної служби зайнятості протягом І півріччя 2024 року

Дата: 23.07.2024 14:08
Кількість переглядів: 25

А це на третину більше відповідного показника минулого року, що свідчить про поступове відновлення виробничих потужностей та інфраструктури на Чернігівщині. Роботодавці мають найбільший попит на робітників фізичної праці (3,6 тис. вакансій - 73,3% або майже 3/4). 

При цьому проблеми з оплатою праці в області залишаються: кожна третя вакансія (36%) пропонує мінімальну зарплатню, 53% - від мінімальної до середньої по області. Середній розмір оплати праці в розрахунку на одну вакансію становить 9,4 тис. грн.

Станом на 1 липня 2024 року в базі даних обласної служби зайнятості налічувалося 757 вакансій. Найбільший попит роботодавців спостерігається на кваліфікованих робітників з інструментом, працівників сфери торгівлі та послуг, робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування та представників найпростіших професій. Так, найзатребуванішими є водії автотранспортних засобів, продавці продовольчих товарів, швачки, кухарі, електромонтери, трактористи-машиністи та підсобні робітники.

Пропозиції роботи дивіться на сервісі «Єдиний портал вакансій» https://www.dcz.gov.ua/job , в телеграм-каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

Чернігівський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано