Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулась зустріч із родинами загиблих Героїв

Дата: 23.07.2024 12:19
Кількість переглядів: 76

22 липня в міській раді відбулась робоча зустріч з родинами загиблих Захисників, у якій взяли участь в.о. міського голови Геннадій Іванюк, заступник голови Чернігівської ОВА Іван Ващенко, перший заступник голови Ніжинської РВА Інна Горобей, головний спеціаліст відділу з питань ветеранської політики Ніжинської РВА Наталія Прищепа та начальник І відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій В’ялий.

Учасники зібрання обговорили актуальні завдання, що потребують вирішення. Зокрема, порушено питання терміну видачі посвідчень «Член сім'ї  загиблого Захисника чи Захисниці України», можливості користування усіма пільгами та гарантіями, що передбачені державою для членів сімей загиблих військовослужбовців.

Із соціально-побутовими запитаннями, що виникали під час діалогу, допоможуть впоратися фахівці, які відповідають за реалізацію ветеранської політики.

Окрім того, громада виявила бажання створити власну громадську організацію, що опікуватиметься як родинами загиблих, так і сім’ями ветеранів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано