Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький ЦНАП серед восьми громад, що перемогли в конкурсному відборі Програми EGAP!

Дата: 23.07.2024 09:59
Кількість переглядів: 51

ЦНАПи восьми громад Волинської, Дніпропетровської та Чернігівської областей візьмуть участь у пілотній фазі проєкту «Місця для самообслуговування» Програми EGAP.

Вони перемогли в конкурсному відборі.

Відтепер адміністратори ЦНАПів пройдуть фахову підготовку із  спеціалізованого консультування та навчання громадян щодо отримання електронних послуг. Самі ж Центри посилять ресурсно — устаткують рецепції для адміністраторів, нададуть комп'ютерну та офісну техніку. 

Що таке місця для самообслуговування? 

Це окремі пункти в Центрах надання адміністративних послуг, де місцеві мешканці можуть замовити та отримати е-послуги, доступні на Порталі Дія та інших онлайн-ресурсах. Адміністратор центру розповідатиме заявникам про цифрові інструменти в ЦНАП, залучатиме їх використовувати, а також допомагатиме одержати потрібні онлайн-послуги. 

Місця для самообслуговування дозволяють значно заощадити час, уникнути черг, здобути цифрові навички та вміло  їх застосовувати. Наразі ЦНАПи надають понад 400 державних послуг, із них більше ніж 60 можна отримати онлайн. 

Пілотний проєкт «Місця для самообслуговування» імплементується Програмою EGAP, що фінансується Швейцарією та виконується Фондом Східна Європа, у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України.

Програма EGAP 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано